Obavijesti Video Pretražite Navigacija
''Prodaje velikosrpsku demagogiju''

Penava oštro o Miloradu Pupovcu: ''Nije važno je li bio danas u Vukovaru i što je rekao. On je došao brojati krvna zrnca''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vukovarski gradonačelnik Ivan Penava Pozvao je sve da u tišini odaju počast žrtvi Vukovara. Penava je oštro komentirao današnje izjave Milorada Pupovca rekavši da je došao u Vukovar ''brojati krvna zrnca''.

"Nevažno je je li gospodin Pupovac danas bio u Vukovaru i što je rekao. On je došao brojati krvna zrnca, pokloniti se hrvatskoj i srpskoj žrtvi, i ja i vi i sav normalan svijet znamo da smo ovdje zbog žrtava velikosrpske agresije.

Pročitajte i ovo Ivan Penava POSTIZBORNA KOMBINATORIKA Nervozni Penava napao novinarku: "Iz vas izbija neka huja." Izbjegao odgovor na ključno pitanje Kolona sjećanja - 120 32. godišnjica Penava o jučerašnjoj Koloni sjećanja: "Nadam se da smo svima poslali poruku"

Znamo odakle su stizali tenkovi, tko je organizirao i proveo Ovčaru i mi ne dijelimo žrtve na hrvatske i srpske nego isključivo na one koji su bili žrtve i onu drugu, crnu stranu, agresora. Zna se tko je bio agresor, tko su bili četnici, JNA i Slobodan Milošević s velikosrpskom politkom'', rekao je vukovarski gradonačelnik Ivan Penava komentiravši današnje izjave čelnika SDSS-a Milorada Pupovca.

''Ovo što gospodin Pupovac pokušava opet prodati onako u celofanu je čista velikosrpska demagogija, u celofanu, doduše, bez oružja i to neće proći, mislim da sam dovoljno rekao", kazao je Penava za N1.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene