Obavijesti Video Pretražite Navigacija
SAMI SE ORGANIZIRALI

Gradonačelnica Supetra nakon pada Cessne: "Mi otočani smo često prepušteni sami sebi... potrebna nam je dobra povezanost s kopnom"

Najveća sreća nakon pada Cessne na Braču je da su pilot i dvoje putnika preživjeli. Upravo to najčešće komentiraju i mještani Supetra, koji u srijedu slave Dan grada. U Supetru je bila reporterka Dnevnika Nove TV Sofija Preljvukić.

Supetarska gradonačelnica Ivana Marković kazala je reporterki Dnevnika Nove TV Sofiji Preljvukić kako nitko nije bio ravnodušan kad su čuli vijest o padu aviona, no zahvaljujući brzoj intervenciji supetarskih vatrogasaca i svih ostalih službi tri ljudska života su spašena.

Marković je dodala i kako se nadaju da će se brzo oporaviti.

Pročitajte i ovo Nikola Martinić-Dragan, brački vatrogasni zapovjednik NA MJESTU NESREĆE Je li bilo kvara na avionu koji se srušio na Braču? Istražitelji pomno utvrđuju okolnosti, na terenu je bila i ekipa Nove TV

Pročitajte i ovo Srđan Kušćević, pročelnik Područnog ureda civilne zaštite Split, i Sofija Preljvukić PRETRAGA I DRONOM Detalji pada Cessne na Braču, stiže i glavni istražitelj: "Gusta šuma, strmi predio. Morali su se probijati kroz taj gustiš"

"Nažalost, ovakve situacije se sve češće događaju, mi otočani smo često prepušteni sami sebi, zato smo se dobro organizirali i brzo reagiramo, no za nas je jako bitno da imamo vrlo dobru i funkcionalnu povezanost s kopnom, bilo putem zraka, mora ili na bilo koji drugačiji način", naglasila je supetarska gradonačelnica. 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene