Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mole za strpljenje

Građani, pripazite, mogli biste se uznemiriti: Očekuju nas detonacije

Ilustracija
Ilustracija Foto: Dragan Matic/Cropix
Ministarstvo obrane upozorava građane da se u ponedjeljak tijekom provedbe planiranog leta i uslijed probijanja zvučnog zida očekuje kratkotrajna pojačana buka te moli građane za strpljenje i razumijevanje.

"U okviru planiranih zadaća Hrvatskog ratnog zrakoplovstva piloti 191. eskadrile lovačkih aviona 91. krila će u ponedjeljak u vremenu od 10 do 16 sati provoditi redovite letačke aktivnosti tijekom kojih se može očekivati probijanje zvučnog zida", priopćilo je Ministarstvo obrane.

Hrvatsko ratno zrakoplovstvo sve svoje aktivnosti provodi u područjima propisanih zona letova sukladno regulativi i pravilima koji reguliraju uporabu zračnog prostora u Hrvatskoj.

Pročitajte i ovo Ilustracija DOBRO JE GRUNULO Stanovnike Zagreba uznemirila snažna detonacija: Doznajemo o čemu se radi

Planiran je probni let tijekom kojeg se očekuje probijanje zvučnog zida, i to na području Zagrebačke, Bjelovarsko-bilogorske, Koprivničko-križevačke, Požeško-slavonske, Osječko-baranjske i Virovitičko-podravske županije na visini od 10.000 do 14.000 metara, uz pridržavanje svih sigurnosnih mjera.

Pročitajte i ovo Probijanje zvučnog zida, ilustracija REDOVITE AKTIVNOSTI "Dobro je grunulo": Stanovnike Zagreba uznemirila snažna detonacija, doznajemo o čemu se radi

Pročitajte i ovo Zvučni zid, ilustracija PRIOPĆENJE MORH-A Ako čujete zvuk sličan eksploziji, ne paničarite: Vojska provodi aktivnosti iznad sedam županija

"Tijekom provedbe planiranog leta i uslijed probijanja zvučnog zida očekuje se kratkotrajna pojačana buka te molimo građane za strpljenje i razumijevanje."


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene