Zagrebački Trg bana Josipa Jelačića
Zagrebački Trg bana Josipa Jelačića Foto: Sanjin Strukić/Pixsell

Sektor za komunalno redarstvo Grada Zagreba izdao je u nedjelju uputu komunalnim redarima da pojačaju komunalne aktivnosti i aktivnosti vezane uz promet u mirovanju te da previde pravovremeno dovoljan broj redara.


Gradski sektor na to se odlučio povodom produljenja rada ugostiteljskih objekata te održavanja Europskog prvenstva u nogometu. Nadalje, komunalni i prometni redari upućeni su da intenziviraju suradnju s policijom i Državnim inspektoratom.

Vezani članci Tomislav Tomašević Počinju rezovi: Objavljen novi popis gradskih ureda u Zagrebu - gasi ih se 11, među njima i onaj Kalinićev Tomislav Tomašević Tomašević o uhićenjima: "Ako su ti poslovi povezani s kriminalom u obnovi nakon potresa, onda je to dno dna"

"Grad Zagreb će osigurati dovoljan broj redarske službe za pružanje pomoći građanima i usmjeravanje građana te osiguranje nazočnosti hitne pomoći na mjestima javnog okupljanja, na taj će način uložiti dodatne napore u poštivanje epidemioloških mjera na snazi", navodi se u priopćenju.

Pozvali su građane da poštuju sve preporuke Nacionalnog stožera radi zaštite zdravlja.

"Nadležne će gradske službe poduzeti dodatne napore i ojačati suradnju s nadležnim državnim tijelima koji su članovi Stožera civilne zaštite Grada Zagreba kako bi se građanima osigurala podrška u zaštiti njihovog zdravlja", stoji u priopćenju.