Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drugi krug

Tko se u Gospiću drogira? Kandidati za gradonačelnika morali na test: Poznati i rezultati

Aktualno Galerija Testiranje na drogu - 4 Testiranje na drogu - 4 Foto: DNEVNIK.hr Testiranje na drogu - 5 Testiranje na drogu - 5 Foto: DNEVNIK.hr Testiranje na drogu - 3 Testiranje na drogu - 3 Foto: DNEVNIK.hr Testiranje na drogu - 2 Testiranje na drogu - 2 Foto: DNEVNIK.hr +2 Testiranje na drogu - 1 Galerija 1/7 >>
Kandidati za gradonačelnika Gospića koji su ušli u drugi krug izbora u petak su se testirali na droge.

Prvo test na droge, pa onda u gradonačelničku fotelju. Naime, pred drugi krug izbora za gradonačelnika Gospića, kampanja se zahuktala do toga da su se kandidati testirali na droge. Sve je kulminiralo videom u kojem se Darko Milinović i kandidat za njegovog zamjenika, "šale" na račun napušenih birača. Testiranje je obavljeno jutros, a rezultati su čisti.

"Danas mene pitaju doktore da li vi konzumirate drogu. Pitajte ih u rađaoni odnosno čekaoni, nije to ugodno, ja se u godinu dana napijem deset puta, a kamoli nešto drugo", komentirao je Darko Milinović, kandidat za gradonačelnika Gospića.

Pročitajte i ovo Susjed napao maloljetnika nadzorne kamere UZNEMIRUJUĆA SNIMKA Muškarac napao maloljetnog susjeda, udarao ga i štapom: "Gdje mi to živimo?!"

"Ja sam samo napisao da ne vjerujem da je 70 posto Gospića pod utjecajem droga i onda je krenulo ovo sve i mi smo smo kao pozitivan primjer, ja i moja zamjenica Kristina Prša, došli ovdje se testirati", rekao je Joso Vrkljan, HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Gospića. 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene