Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nedavno 'otpojen'

‘Goršićev dom’ ipak je bio ilegalno priključen na vodovod

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Društveni dom u naselju Turanjski Goljaki ipak je bio ilegalno priključen na vodovodnu mrežu.

Društveni dom u karlovačkom prigradskom naselju Turanjski Goljaki ipak je bio ilegalno priključen na vodovodnu mrežu grada Karlovca, saznaje KAportal. Iz šahta, u kojem se nalazi priključak s mreže, može se bez problema pustiti voda. Ilegalno priključenje dokazuje i cijev koja priključak spaja s Društvenim domom, a vodomjera ni na vidiku, javlja KAportal.

Pročitajte i ovo Nasljedstvo; ilustracija - 5 Otkriva Provjereno Majka ju je kao bebu ostavila u Nazorovoj, godinama kasnije na ostavinskoj majka uzima stan, a Ljubica ostaje bez ikakvih prava i krova nad glavom Željko Vukasović, zaštićeni najmoprimac Nitko mu ništa ne može UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ Živi u prizemlju, a kiša mu pada po glavi. Za sve je kriv jedan čovjek: "Prvo je vještaku, a zatim i sucu pozlilo na očevidu"

Do prije par dana šaht je bio zavaren, no otvoren je nakon medijskog prokazivanja priče, što bi moglo značiti, nagađa KAportal, da se netko nedavno 'otpojio'. Karlovački Vodovod i kanalizacija tu radnju nisu izveli.

>> Goršić je za MORH dvije osobe, zanima se USKOK

Dom je inače sagrađen zahvaljujući angažmanu državnog tajnika u MORH-u i predsjednika Gradske četvrti Turanj Željka Goršića. On je nedavno izjavio da nema govora o ilegalnom priključenju odnosno da Dom uopće nije priključen na vodovod.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene