Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pronađena dva tijela

Objavljeni detalji tragedije kraj Križevaca: Neispravne električne instalacije krive za požar u obiteljskoj kući

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Neispravne električne instalacije uzrokovale su u srijedu poslije pet sati požar u obiteljskoj kući u Dropkovcu, mjestu u općini Gornja Rijeka, a vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe iz Križevaca pronašli su pri gašenju mrtvu ženu i muškarca.

Požar je buknuo između pet i 5:45 sati, a uzrokovale su ga neispravne električne instalacije. U kući su pronađeni mrtvi 54-godišnjakinja i 74-godišnjak, koje je pregledao mrtvozornik, a pronađene ozljede nisu upućivale na sumnjivu smrt.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna oštećena dva stana Starica u zgradi pustila plin iz plinske boce i potpalila ga šibicama: Uhićena je i pritvorena

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Potpuno izgorio VIDEO Širi se dramatična snimka požara koji je izbio na električnom romobilu, vlasnik na parkingu tražio zaklon: "Da sam ga stavio u auto..."

Obdukcija će se obaviti na patologiji Opće bolnice u Bjelovaru, izvijestili su iz koprivničko-križevačke Policijske uprave. Prema priči mještana, požar su prvi primijetili radnici obližnje tvornice prilikom dolaska na posao.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene