Na parkiralištu u Novom Zagrebu potpuno je izgorio električni romobil
Na parkiralištu u Novom Zagrebu potpuno je izgorio električni romobil Foto: Screenshot

Društvenim mrežama širi se snimka gorućeg električnog romobila, posljednje vrijeme vrlo popularnog prijevoznog sredstva.


Na dramatičnoj snimci se vidi kako se iz baterije isprva samo dimi. Ubrzo je dima sve više, romobilu se svaki trag gubi u gustom oblaku, a potom nestaje u plamenu koji je toliko jak da muškarac s mobitelom u ruci odlazi na sigurniju udaljenost.

Vezani članci Tretman komaraca, ilustracija Počela borba protiv komaraca i u Zagrebu, neki su kvartovi već zaprašeni - doznajte je li upravo vaš sljedeći Rušenje prve kuće koja je stradala u potresu - 4 Borba sa (sporom) obnovom: "Nemam što očekivati jer znam da je to prazan hod. Razočarani smo. Pustili su nas kao na otoku"

"Evo, da sam ga stavio u auto, kaj bi se desilo", može se čuti na snimci.

Na YouTube kanalu Electric Dummies koji je objavio video napisali su kako je romobil star oko šest mjeseci i ima oko 450 prijeđenih kilometara.

Romobil je planuo u Ulici Damira Tomljanovića Gavrana u Novom Zagrebu, a požar su ugasili vatrogasci JVP Zagreb, koji su potvrdili da im ovo nije prva ovakva intervencija.