Obavijesti Video Pretražite Navigacija
POGLEDAJTE SNIMKE

VIDEO/FOTO Gorjelo u stanu na 16. katu nebodera u Zagrebu, vatrogasci ubrzo ugasili požar

Aktualno Galerija Požar na Volovčici u Zagrebu - 1 Požar na Volovčici u Zagrebu - 1 Foto: DNEVNIK.hr Požar na Volovčici u Zagrebu - 2 Požar na Volovčici u Zagrebu - 2 Foto: DNEVNIK.hr Požar na Volovčici u Zagrebu - 3 Požar na Volovčici u Zagrebu - 3 Foto: DNEVNIK.hr Požar na Volovčici u Zagrebu - 4 Požar na Volovčici u Zagrebu - 4 Foto: DNEVNIK.hr +5 Požar na Volovčici u Zagrebu - 5 Galerija 1/10 >>
Vatra koja je u prijepodnevnim satima buknula u stanu u Kolarovoj ulici na Volovčici u Zagrebu srećom je ubrzo ugašena. Po prvim informacijama nema ozlijeđenih.

U prijepodnevnim satima izbio je požar u stanu na 16. katu nebodera u Kolarovoj ulici u Zagrebu, na Volovčici.

Pročitajte i ovo Požar u Ščitarjevskoj ulici u Zagrebu - 3 Buktinja FOTO Dramatična večer u Zagrebu: Gorjele susjedne kuće, vatrogasci morali otvarati krovove Posljedice požara - 2 Sumnjivi požari Čak 50 požara gorjelo u isto vrijeme, uključila se i policija: "Svi elementi ukazuju na to"

Vatrogasci su odmah po dojavi izašli na mjesto požara sa sedam vozila te je požar brzo ugašen. Po informacijama iz policije, nije bilo ozlijeđenih.

Gorjelo je i u subotu oko 21 sat, kada je buknuo požar na prvom katu zgrade u Palmotićevoj ulici 19 u centru Zagreba. Odmah su intervenirali vatrogasci, koji su uz pomoć auto-ljestvi spustili sedam osoba s drugog kata zgrade.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene