Obavijesti Video Pretražite Navigacija
požar pod kontrolom

Gori u Dubravi kod Šibenika prema industrijskoj zoni Podi, vatrogascima pomagale zračne snage

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Dubravi kod Šibenika, prema industrijskoj zoni Podi u utorak oko 11 sati planuo je požar, koji je oko 14.30 lokaliziran, potvrdio nam je zapovjednik JVP Šibenik Volimir Milošević.

Vatrogascima su u pomoć došle zračne snage, jedan kanader i jedan air tractor protupožarnih snaga Ministarstva obrane RH, koje su se s terena povukle oko 14.30h. Izgorjelo je 20 hektara borove šume i maslinici.

Pročitajte i ovo Neboder u požaru Vatrogasci na terenu VIDEO Užas usred noći: Gori neboder od 28 katova, na cestu padali užareni dijelovi Kanader Gase i kanaderi Buknuo požar na području Drniša, olujni udari juga otežavaju gašenje

Fronta požara kojeg je gasilo 20-tak šibenskih vatrogasaca s deset vozila, bila je duga oko 300 metara. Zapovjednik JVP Šibenik Volimir Milošević rekao nam je kako će vatrogasci ostati na terenu te kako očekuju da će požar do utorka naveče biti u potpunosti stavljen pod nadzor.

"Požar je u jednom trenutku prijetio pogonima jer je riječ o nepristupačnom terenu, no opasnost je ubrzo prošla i požar je stavljen pod kontrolu", rekao je Milošević.

Posao vatrogascima, otežavala je bura.

 

 


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene