Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Škola proglasila Dan žalosti

Golema tuga na jugu Hrvatske: Iznenada preminula djevojčica

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Velika tuga zavladala je Lapadom nakon što je u petak iznenada preminula djevojčica. Ponedjeljak, 13. studenoga bit će Dan žalosti u Osnovnoj školi Lapad.

Na internetskim stranicama Osnovne škole Lapad objavljena je obavijest o proglašenju Dana žalosti: "S neizmjernim bolom obavještavamo sve roditelje i učitelje naše škole da nas je 10. studenog 2023. iznenadno napustila naša draga učenica."

"Molimo se da se Bog smiluje njenoj plemenitoj duši, a da obitelji, njenim školskim prijateljima i nastavnicima olakša bol zbog gubitka člana porodice i člana školske zajednice", navodi se u obavijesti.

Pročitajte i ovo Novac - 4 Brojke ne lažu Dugo smo im gledali u leđa: Hrvati plaćom prestigli jednu staru članicu EU-a, ali hladan tuš čeka već preko prve granice

Pročitajte i ovo Terenac ministra Marija Banožića s mjesta nesreće - 3 Poginuo otac dvoje djece Simulacija nesreće koju je skrivio Banožić: Pretjecao kamion i frontalno se sudario s kombijem

Školski odbor Osnovne škole Lapad na hitnoj sjednici je donio Odluku da se ponedjeljak, 13. studenog proglasi Danom žalosti u Osnovnoj školi Lapad.

Tim povodom nastavni sat će biti skraćen na 30 minuta, a knjiga žalosti će biti postavljena u holu škole od osam do 15 sati. Sve kulturno-sportske aktivnosti u školi i sve aktivnosti škole će biti podređene Danu žalosti.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene