Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Glavna kanadska guvernerka u Splitu

Kerum gradi kuću za Fani, a od novinara bježi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Michaele Jean, glavna kanadska guvernerka danas je posjetila Split, a u vili Dalmacija primio ju je gradonačelnik Željko Kerum.

Novinari su mogli tek kratko zabilježiti njihov susret i upis u knjigu gostiju, a sve drugo, pa i razgovori uz pomoć prevoditelja, odvijali su se iza zatvorenih vrata. Tako novinari nisu mogli gradonačelnika pitati hoće li se za sve medije očitovati o svojoj vezi s djevojkom Fani s kojom očekuje dijete.

Pročitajte i ovo Đuro Sessa NEMA OSNOVE ZA STEGOVNI POSTUPAK Šef Vrhovnog suda pokrenuo etički postupak protiv sudaca koji su bili na zabavi u konobi Željka Keruma Slika nije dostupna Ročišta vjerovnika u veljači Totalni slom Kerumova poslovnog carstva: Još prije četiri godine utvrđen dug od 1,7 milijardi kuna

>> FOTO: Kerum i Fani sunce izmamilo u javnost

Brojni novinari danas su Keruma htjeli upitati zašto za njegovu novu životnu partnericu i napuštanje supruge Ankice građani nisu doznali prije izbora? Jer, tada se prezentirao kao čovjek koji vjeruje u tradicionalne vrijednosti, brak i obitelj. No, za današnjeg posjeta kanadske guvernerice ta opasnost je izbjegnuta. Par snimaka i Kerum se brzo sklonio od novinara. Iako su danas brojni novinari ispred Vile očekivali Kerumovu izjavu o njegovoj ljubavnoj priči, on se nije želio oglasiti. Na koncu, sedma sila zamoljena je da napusti područje vile.

Kerumu se uvijek namjesti nešto nezgodno prije važnog sastanka. Baš prije nego što mu je nedavno stigao američki veleposlanik, Kerum je na televiziji šokantno grubo napadao Srbe i novinare, pa je pred veleposlanikom strahovao od neugodnih pitanja novinara. A dok je danas trajao Kerumov susret sa kanadskom guvernerkom u Vili Dalmacija, u neposrednoj blizini punom parom bušilo se građevinskim radovima na novoj kući koju je Kerum izgleda nedavno kupio u namjeri da zasnuje novi dom. Susjedi povremeno viđaju Keruma na tom mjestu. Da je kuća za Kerumovu Fani kažu i radnici, ali ne pred kamerama. Zelena kuća točno je preko puta Meštrovićeva kašteleta, na elitnoj lokaciji i u blizini plaže. Sa djevojkom Fani jučer se otvoreno prošetao gradom.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene