Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Drži vodu dok majstori ne odu'

Jadranka Kosor današnjom kritikom kopirala SDP

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Biti glavna stranka u oporbi nije lako. Potrebna je dobra koncentracija i neprestano osluškivanje protivnika koji je na vlasti. No ponekad oporbi nestane kreativnosti kada su u pitanju izreke kojima kritiziraju vlast. Otkrijte tko koga kopira!

'Drži vodu dok majstori odu' - izreka koju vole i SDP i HDZ. No čini se da se ona koristi samo kada je dotična stranka u opoziciji.

Pročitajte i ovo Hrvatski sabor i Europski parlament izbori 9. lipnja Ovo je goruće pitanje Europske Unije, a hrvatski kandidati za europski parlament slažu se oko jednog pitanja Europski izbori - 2 Drugačija mišljenja Ovo je jedna je od gorućih tema u Europskoj uniji: Pogledajte što na nju kažu hrvatski političari

Na rebalansku proračuna davne 2008., kada je HDZ bio na vlasti, a SDP opozicija, Davorko Vidović kritizirao je prijedlog rebalansa upravo tim riječima 'Drži bure vodu dok majstori odu'.

Danas, ista tema - proračun, ista uzrečica, ali druga oporba. 'Ovaj proračun, kako je koncipiran i pripreman, nedomišljen je i podsjeća na onu - drži vodu dok majstori odu', poručila je Jadranka Kosor, šefica glavne oporbene stranke. S obzirom da im je sada praktički posao neprestano kritizirati, možda da u HDZ-u ipak malo prelistaju kakav priručnik s novim prigodnim izrekama.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene