Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Najdraže fotografije

FOTOGRAFIJE ČITATELJA Ovo ste vi odabrali: Evo zašto je Hrvatska lijepa!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Naši čitatelji svojim su nam fotografijama potvrdili da svjetski mediji s pravom hvale ljepote Hrvatske.

Da su Huffington post i drugi utjecajni strani mediji itekako u pravu kada hvale ljepote Hrvatske potvrdili su nam danas naši čitatelji.

Pročitajte i ovo Ris na području Parka prirode Učka Lijepo iznenađenje U Parku prirode Učka snimljena je rijetka "velika zvijer": Ova divlja životinja na tom području nije viđena desetljećima Reakcije na potres više od dvije tisuće komentara Slabi potresi izazvali lavinu komentara: "Takve reakcije su dokaz traume"

Imate li vi vašu najdražu fotografiju nekog dijela Hrvatske? Šaljite nam vaše fotografije na moj.report@novatv.hr s naznakom 'Moja Hrvatska'! Nakon što je vodeći svjetski portal objavio fotografiju Jadrana koja je oduševila mnoge pozvali smo vas da s nama podijelite vaše najdraže fotografije Hrvatske. Prizori koje možete vidjeti u našoj galeriji potvrda su da Hrvatska zaslužuje da se hvali njezina ljepota.

Pogledajte fotografiju iz Hrvatske koja je oduševila vodeći svjetski portal!

Marija iz Samobora rekla nam je da su najbolja četiri mjeseca u njenom životu bila ona koja je provela na Hvaru i Palmižani. Zalasci sunca tamo su bili takvi da su svi prestajali raditi i jednostavno uživali u magičnim trenucima, kaže.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene