Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Zbogom hladnom snijegu'

Pogledajte fotografiju iz Hrvatske koja je oduševila vodeći svjetski portal!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na službenom Instagram profilu Huffington Posta, koji prate stotine tisuća korisnika, podijelili su fotografiju s Jadrana. Oduševila je mnoge korisnike koji su poručili da će doći u našu zemlju.

Korisnica instagrama iz Hrvatske objavila je fotografiju Jadranskog mora i brodica uz poruku 'Uživajte u pogledu'. Pogled se svidio osoblju Huffington Posta, pa su fotografiju podijelili na svom službenom Instagram profilu.

Pročitajte i ovo Policija - 1 Statistika Tko je prosječni hrvatski kriminalac, koje je dobi i zbog čega završi iza rešetaka? Slika nije dostupna 'Slavensko srce i mediteranska duša' BBC: Hrvatskoj kvaliteta turizma važnija nego Crnoj Gori

'E ovo nam se već sviđa. Zbogom hladnom snijegu. Hvala na predivnom #huffpostagramu iz Hrvatske', napisali su ispod fotogarafije koja je očarala i ostale korisnike društvene mreže te je skupila više od 2.000 lajkova. 'Spokoj', piše u prvom komentaru. Imate li vi vašu najdražu fotografiju nekog dijela Hrvatske? Šaljite nam vaše fotografije na moj.report@novatv.hr s naznakom 'Moja Hrvatska'!

'Ljupki glavni grad': Još jedno priznanje za Zagreb!

'Hrvatska je tako predivna. Bila sam tamo prošlo ljeto i jedva se čekam vratiti', napisala je jedna korisnica, a ostali su poručili da će i oni posjetiti našu zemlju.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene