Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kulturno uzdizanje

VIDEO Pogledajte ogromne gužve za Orašara: Od količine upita pao im server, doznajemo kada opet do karata možete online

Danas su otvorene blagajne te je počela prodaja ulaznica za već godinama omiljenu baletnu predstavu Zagrepčanki i Zagrepčana - Orašara Petra Iljiča Čajkovskog.

Čekanje u dugim redovima po nekoliko sati mnoštvu nije problem kada je u pitanju poznata baletna predstava - Orašar Petra Iljiča Čajkovskog.

Građani su danas od jutra pohrlili po svoje ulaznice, čija se cijena kreće od oko 200 do 400 kuna. Pokušali smo preko interneta kupiti ulaznicu, ali je ogromna navala na nju te je stranica - pala.

Za Orašara postoji 19 termina, a sveukupno se prodaje 13.000 karata.
Kako su nam pojasnili iz HNK-a, imaju pripremljen server na 5000 upita u istom trenutku, a ima ih više od 10.000. Vjerujemo da će biti karata i danas i sutra. Večeras počinje opet prodaja na webu", kazali su nam iz kazališta.

Do danas u 14:20, kako doznajemo, prodano je 5000 karata.

Ranka iz Ivanić-Grada čeka u redu za kartu uživo jer je pala internetska stranica. S druge strane, ima i onih koji u pauzi za predavanje na fakultetu kupuju ulaznicu. "Nemam pametnijeg posla, a htio bih kupiti karte", rekao je Ivan iz Našica.

"Kako su me obavijestili, danas oko osam navečer ponovno će krenuti online prodaja", kazala je za Dnevnik Nove TV Mihaela Devald Roksandić, v. d. ravnateljice baleta HNK-a.

Na blagajni kazališta moguće je kupiti ulaznice na rasporedu 29. studenog, zatim 5., 12., 20., 24. prosinca 2022. te 4. siječnja 2023. Ulaznice za ostale izvedbe moći će se kupiti isključivo online.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene