Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Lovrić Merzel u prvom redu

VIDEO Linić žestoko odgovorio zašto je sjedio sam, u zadnjem redu...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Zagrebu je održana redovita godišnja konvencija SDP-a, na kojoj su svi primjetili da je ministar financija sjedio sam u zadnjem redu.

SDP je održao 6. Tematsko-izvještajnu konvenciju pod motom 'Red, rad i rast'. Riječ je o redovitoj godišnjoj izvještajno-tematskoj konvenciji stranke, koja se održava na polovici mandata vladajuće Kukuriku koalicije na čelu s SDP-om.

Pročitajte i ovo Peđa Grbin i Barbara Štrbac Najavio promjenu Grbin otkrio hoće li poštovati odluku Ustavnog suda i naglasio: "To je životinja stjerana u kut" Ustavni sud odlučio o Zoranu Milanoviću (Na slici Miroslav Šeparović, predsjednik Ustavnog suda) Dva dana nakon izbora Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

I dok svi ministri za vrijeme govora predsjednika stranke i premijera Zorana Milanovića sjede u prvom redu ministar financija Slavko Linić sjedi sam u posljednjem redu.

I dok ministar Slavko Linić sjedi u zadnjem redu u prvom je redu na konvenciji jutros smještena Marina Lovrić Merzel, koja je član predsjedništva stranke, ali i Orsat Miljenić, ministar pravosuđa koji nije član SDP-a.

Svi ministri i članovi predsjedništva SDP-a pa i Slavko Linić imali su mjesto u prvom redu! Linić je trebao sjediti pored potpredsjednice Sabora Dragice Zgrebec i ministra Gordana Marasa.

Na pitanje novinarke 'zašto sjedi u zadnjem redu?', ministar je odgovorio: 'Za mene neprihvatljivo pitanje zato što sam tu sjeo jer jednostavno došao sam među zadnjima, a bitno je biti prisutan. A za vas očito zanimljivo. Za mene - glupo!'

Inače Slavko Linić je stigao prije početka konvencije, a na pitanja novinara o rebalansu nije htio odgovarati. Nije otišao ni u obližnji kafić gdje su se okupili premijer Milanović, Vesna Pusić, Neven Mimica, te dio ministara i potpredsjednika Vlade! Svi su oni zajedno ušli u već popunjenu dvoranu, a ministar Linić je ušao sam i sjeo u zadnji red.

Linić: Premijeru sam zbog Šegona ponudio svoj mandat na raspolaganje

Uz predsjednika SDP-a Zorana Milanovića, članstvu su se obratili i potpredsjednici Vlade Branko Grčić i Milanka Opačić, hrvatski član Europske komisije Neven Mimica te ministar pomorstva, prometa i infrastrukture Siniša Hajdaš Dončić. (T.K./Hina) 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene