Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Političari na klimavim nogama

FOTO i VIDEO Sjećate li se ovih padova?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Današnji pad premijera Zorana Milanovića s oklopnog vozila HV-a u Petrinji, ponukao nas je da se prisjetimo padova političara, koji su jednako odjeknuli u javnosti. Znate li koji su to sve padovi?

Prilikom posjeta Beogradu u srpnju 2010. godine, pao je i aktualni predsjednik Rh Ivo Josipović, izgubivši tlo pod nogama, ali je ubrzo bio spreman na šalu.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović Ne može biti premijer ANKETA Slažete li se s odlukom Ustavnog suda o Zoranu Milanoviću? Zlatko Komadina, župan O vrućoj situaciji Komadina: "Ne do Bog da im pada na pamet poništavati izbore. Na stolu je i da Milanović nije kandidat za premijera"

>> VIDEO Milanović pao s oklopnog vozila!

U utrci za predsjednika RH, krajem 2009. godine, zagrebački gradonačelnik našao se na skliskom terenu. Ni led ni snijeg nisu uspjeli spriječiti Milana Bandića da položi vijenac za pale borce HVO-a, iako je pao.

Promovirajući vozila koji ne zagađuju okoliš zastupnica češke manjine Zdenka Čuhnil zapela je o bicikl HSS-ove Marijane Petir i pala nasred Markova trga. To se dogodilo 26. studenog 2010. godine.

Prilikom posjeta Specijalnoj bolnici za medicinsku rehabilitaciju 'Daruvarske toplice' i obilaska daruvarske ispostave Doma zdravlja Bjelovarsko-bilogorske županije, u srpnju prošle godine, ministar zdravlja, Rajko Ostojić, se u jednom trenutku okliznuo i pao.

Visoke pete zadavale su muke bivšoj ministrici okoliša Mireli Holy u Zaboku, koja je zbog istih na zemljanim stepenicama izgubila ravnotežu i pala.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene