Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oduzet vlasnici

FOTO Potresna objava o zanemarenom bernardincu: "Za dlaku je izbjegao umiranje od gladi, a i zlostavljan je"

Aron - 2
Aron - 2 Sklonište za nezbrinute životinje Grada Zagreba - Dumovec
Aktualno Galerija Aron - 1 Aron - 1 Foto: Sklonište za nezbrinute životinje Grada Zagreba - Dumovec Aron - 2 Aron - 2 Foto: Sklonište za nezbrinute životinje Grada Zagreba - Dumovec Aron - 3 Aron - 3 Foto: Sklonište za nezbrinute životinje Grada Zagreba - Dumovec +0 Aron - 4 Galerija 1/4 >>
Zagrebačko sklonište za nezbrinute životinje objavilo je uznemirujuću priču o psu Aronu. Traže mu novi dom.

Sklonište za nezbrinute životinje Grada Zagreba – Dumovec objavilo je potresenu priču o psu Aronu koji je, piše u objavi na Facebooku, za dlaku izbjegao umiranje od gladi, a vlasnici je oduzet na temelju naloga komunalnog redarstva.

"Ovo štene u tipu bernardinca odrastalo je u užasnim uvjetima u Jakuševcu. Doslovce je živjelo u smeću. Otpad je ispunjavao prostor u kojem je štene pronađeno. Bilo je u jako lošem stanju – zanemareno i zlostavljano od ljudi. Morila ga je i glad", objasnili su iz Dumovca.

Pročitajte i ovo Nacionalni park Paklenica, ilustracija Pao s 50 metara Detalji tragedije u Nacionalnom parku Paklenica: Zbog kobne greške stradao 16-godišnji penjač

"Arona smo preuzeli, nahranili ga i pružili mu potrebnu veterinarsku skrb te ljubav. Konačno osjeća kakvi bi ljudi prema njemu trebali biti. Želimo da kod nas bude što kraće", dodaje se u objavi.

Ako mu želite pružiti lijep život, možete se javiti na e-adresu: udomljavanje@dumovec.hr.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene