Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U posljednje vrijeme svi smo, čini se, skloniji ravnodušnosti. Većinu muče velike brige pa i zaboravljaju da katkada i najjednostavnija sitnica može biti razlog za veselje.


Teška vremena, tmurno jesensko vrijeme. Čini se kako baš sve ide na ruku negativnim mislima. No, začudili biste se koliko nam male stvari mogu pomoći da se osjećamo bolje.

Vezani članci Slika nije dostupna Utječe li i kako vrijeme na vaše raspoloženje? Slika nije dostupna ISTRAŽIVANJE POKAZALO 7 prednosti tuge nad srećom

Da bi se dobro osjećali, kažu psiholozi, moramo prije svega zaviriti duboko u sebe. Smijeh nije univerzalni lijek. 'Katkad se treba i isplakati ako smo tužni', rekla je Tanja Stanić Brdar, psihologinja.

>> Naočale koje otkrivaju pravo raspoloženje ljudi oko vas!

Ženama je možda lakše nego muškarcima, jer istraživanje pokazuje da svoje raspoloženje mogu podići za svega desetak minuta. Malo pudera, maskare i rumenila čini se doista čini čuda. Raspoloženje podiže i tjelovježba.

Univerzalni brzinski recept za podizanje raspoloženja mogla bi biti kockica dvije čokolade. Uživajte u malim stvarima koje volite. Popravite svoj dan. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook