Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Očevid u tijeku

Snažna eksplozija uznemirila građane: 15-godišnjak hitno prebačen u Rijeku

Aktualno Galerija Eksplozija u Puli Eksplozija u Puli Foto: DNEVNIK.hr Eksplozija u stanu u Puli - 1 Eksplozija u stanu u Puli - 1 Foto: DNEVNIK.hr Eksplozija u stanu u Puli - 3 Eksplozija u stanu u Puli - 3 Foto: DNEVNIK.hr Eksplozija u stanu u Puli - 4 Eksplozija u stanu u Puli - 4 Foto: DNEVNIK.hr +1 Lina Dollar, reporterka Dnevnika Nove TV Galerija 1/6 >>
U stanu u Puli dogodila se eksplozija, ozlijeđeno je dvoje ljudi. Uzrok eksplozije još uvijek nije poznat, a unesrećeni se trenutno nalaze u bolnici.

U nedjelju oko 15 sati došlo je do eksplozije u stanu u Puli, ozlijeđene su dvije osobe, a na terenu su vatrogasci, policija i Hitna pomoć.

Pročitajte i ovo Ilustracija Došlo do pucnjave Velika tragedija: Trogodišnje dijete i dvoje mladih ubijeno tijekom svađe oko prodaje psa

Kako doznaje Glas Istre JVP Pula zaprimio je dojavu o eksploziji u stanu na Sisplacu u Puli u subotu u 15:12 te je na teren izašlo sedam vatrogasaca s dva vozila, a na mjestu događaja su i policija i Hitna pomoć.

Ispred zgrade okupili su se brojni susjedi koje je uznemirio glasan prasak eksplozije. Točan uzrok još uvijek nije poznat te je u tijeku je očevid.  

Nije riječ o eksploziji plina

Neslužbeno se doznaje kako je isključena mogućnost da je došlo do eksplozije plina jer se ni u stanu, a niti u zgradi čiji su hodnici puni dima, ne osjeća miris plina.

  Pročitajte i ovo Ilustracija - 2 Sigurnost i dostojanstvo O migrantima i izbjeglicama bez širenja panike i mržnje: ''Solidarnih i suosjećajnih građana još ima, samo što je njihove glasove teže čuti od onih nabijenih mržnjom“

"Ono što u ovom trenutku možemo izvijestiti je da se eksplozija dogodila u stanu na drugom katu zgrade, da su u eksploziji ozlijeđene dvije osobe i to jedna žena srednjih godina te maloljetnik odnosno 15-godišnje dijete. Očevid je u tijeku kako bi se utvrdio točan uzrok požara", izvijestila je glasnogovornica istarske policije Suzana Sokač.

Uživo iz Pule javila se reporterka Dnevnika Nove TV Lina Dollar

"Očevid još uvijek traje i tek kad on završi znat će se koji je točan uzrok eksplozije. Kako neslužbeno saznajem uzrok bi mogao biti paljenje zapaljive tekućine u stanu na drugom katu", izvijestila je reporterka.

"U eksploziji su ozlijeđene dvije osobe, žena u srednjim godinama i 15-godišnjak. Oni su odmah prevezeni u pulsku Opću bolnicu i kako su nam kazali iz bolnice, maloljetnik je nakon primarne obrade odmah hitno prebačen u Rijeku. Ima teške tjelesne opekotine, a ženska osoba ima lakše tjelesne ozljede. Očevid će u Puli potrajati još neko vrijeme i tek će se onda znati što se u stanu točno događalo", dodala je. 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene