U noći sa subote na nedjelju došlo je do eksplozije i požara na zagrebačkoj Knežiji. Požar su ugasili građani, a ozlijeđenih nema.

Galerija


Eksplozija i požar dogodili su se u ugostiteljskom objektu na zagrebačkoj Knežiji u Papovoj ulici nešto prije 1 sat u noći sa subote na nedjelju. 

Vezani članci Zapalio se autobus kod Klisa (Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL) - 2 Zapalio se autobus kod Solina: Cesta do večernjih sati bila zatvorena za sav promet, nema ozlijeđenih Eksplodirala bačva u Sloboštini (Foto: Marin Tironi/PIXSELL) Požar i eksplozija u Zagrebu: Nakon gašenja požara pronašli pet bačvi, na terenu i toksikolozi

Odmah su pozvani policija i vatrogasci. Požar je po njihovu dolasku već bio ugašen, kazali su iz Javne vatrogasne postrojbe Zagreb, potvrdivši da su dobili dojavu i o eksploziji. Ugasili su ga građani, koji su se poslužili vatrogasnim aparatom. 

Iz Policijske uprave zagrebačke potvrdili su da su primili dojavu o požaru te kazali da nema ozlijeđenih. Kafić je zbog renoviranja zatvoren već nekoliko dana.