Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Mandatar Tihomir Orešković sastao se popodne s predsjednikom HDZ-a Tomislavom Karamarkom, ali i ministrom gospodarstva Ivanom Vrdoljakom.


Ekskluzivno za Dnevnik Nove TV mandatar Tihomir Orešković otkrio je u kojoj su fazi pregovori oko nove Vlade.

Vezani članci Ella Orešković Kći našeg bivšeg premijera talentom je već osvojila domaću javnost, a sada je pokazala i besprijekornu figuru u bikiniju Slika nije dostupna GODINA PRISILNIH POLITIČKIH MIROVINA Promijenili smo 3 vlade i čak 5 čelnika stranaka

S ministrom Ivanom Vrdoljakom najviše je razgovarao o energetici - kako doznajemo o Plominu C, LNG-iju, slučaju Ina - Mol, ali i gdje je zapelo s projektom bušenja nafte u Jadranu.

'Sad mi je vrlo bitno što više se briefati i dobiti informaciju. Ja i gospodin Vrdoljak, ministar Vrdoljak, se znamo od prije i imamo vrlo dobar odnos i danas smo se tu malo našli na jedan briefing da vidimo u kojem je stanju gospodarstvo i koje su neke glavne i ključne investicije koje čekaju Hrvatsku i u kojoj su fazi', rekao je Orešković.

Dodaje kako su se tijekom današenjeg razgovora 'najviše fokusirali u vezi energetike'.

Kaže da se redovito sastaje s Karamarkom.

'Cijeli dan smo u nekakvom kontaktu. Danas smo se tu našli na jednom sastanku, a tema je bila u vezi stvaranja tima i Vlade i planiramo se naći drugi tjedan. U ponedjeljak ćemo krenuti u taj proces. Također sam se čuo s gospodinom Petrovom danas i nas troje ćemo se naći u ponedjeljak da počnemo diskutirati i stvorimo kvalitetnu Vladu', kaže Orešković.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook