Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ekskluzivno

Mandatar otkrio u kojoj su fazi pregovori oko nove Vlade

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mandatar Tihomir Orešković sastao se popodne s predsjednikom HDZ-a Tomislavom Karamarkom, ali i ministrom gospodarstva Ivanom Vrdoljakom.

Ekskluzivno za Dnevnik Nove TV mandatar Tihomir Orešković otkrio je u kojoj su fazi pregovori oko nove Vlade.

Pročitajte i ovo Tomislav Karamarko na općem saboru HDZ-a govorio i o svojoj kandidaturi Karamarko savjetuje vodstvu HDZ-a da osnuje Domoljubnu koaliciju broj dva Andrej Plenković i Tomislav Karamarko - 1 zakuhalo pred izbore Povratak otpisanog? Komunikacijski stručnjak o neočekivanom gostu na skupu HDZ-a i novom sloganu

S ministrom Ivanom Vrdoljakom najviše je razgovarao o energetici - kako doznajemo o Plominu C, LNG-iju, slučaju Ina - Mol, ali i gdje je zapelo s projektom bušenja nafte u Jadranu.

'Sad mi je vrlo bitno što više se briefati i dobiti informaciju. Ja i gospodin Vrdoljak, ministar Vrdoljak, se znamo od prije i imamo vrlo dobar odnos i danas smo se tu malo našli na jedan briefing da vidimo u kojem je stanju gospodarstvo i koje su neke glavne i ključne investicije koje čekaju Hrvatsku i u kojoj su fazi', rekao je Orešković.

Dodaje kako su se tijekom današenjeg razgovora 'najviše fokusirali u vezi energetike'.

Kaže da se redovito sastaje s Karamarkom.

'Cijeli dan smo u nekakvom kontaktu. Danas smo se tu našli na jednom sastanku, a tema je bila u vezi stvaranja tima i Vlade i planiramo se naći drugi tjedan. U ponedjeljak ćemo krenuti u taj proces. Također sam se čuo s gospodinom Petrovom danas i nas troje ćemo se naći u ponedjeljak da počnemo diskutirati i stvorimo kvalitetnu Vladu', kaže Orešković.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene