Obavijesti Video Pretražite Navigacija
nakon incidenta u viškovu

DNEVNIK.hr ekskluzivno doznaje: Poslijepodne ispitivanje svjedoka, Matko Škalamera mogao bi uskoro na slobodu

Matko Škalamera i Dobrivoje Arsić (Foto: Facebook/Dnevnik.hr)
Matko Škalamera i Dobrivoje Arsić (Foto: Facebook/Dnevnik.hr) Facebook/Dnevnik.hr
Aktualno Galerija Matko Škalamera i Dobrivoje Arsić (Foto: Facebook/Dnevnik.hr) Matko Škalamera i Dobrivoje Arsić (Foto: Facebook/Dnevnik.hr) Foto: Facebook/Dnevnik.hr Matko Škalamera (Foto: Facebook HGSS Rijeka) Matko Škalamera (Foto: Facebook HGSS Rijeka) Foto: Facebook HGSS Rijeka +0 Dobrivoje Arsić (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/3 >>
Na Županijskom sudu u Rijecu u utorak poslijepodne bit će ispitani svi svjedoci incidenta u kojem je riječki HGSS-ovac Matko Škalamera osumnjičen za prijetnju i nanošenje tjelesne ozljede srpskom povratniku Dobrivoju Arsiću.

Kako ekskluzivno doznaje DNEVNIK.hr poslijepodne bi trebali biti ispitani svi svjedoci incidenta u Viškovu u kojem je Matko Škalamera navodno na nacionalnoj osnovi napao povratnika Dobrivoja Arsića.

Pročitajte i ovo Julian Assange mogao bi biti izručen SAD-u ročište o odluci 20. svibnja SAD dao jamstva britanskom sudu za Assangeovo izručenje, obitelj u nevjerici: " To su besramna zavaravanja" Maja Šupe Narušeno joj zdravlje Potvrđena optužnica protiv sutkinje Šupe: Dobro osmišljenim planom pokušala zamagliti 15000 eura mita

Nakon što su se u javnosti pojavile nove informacije o spornom događaju, riječko državno odvjetništvo kontaktiralo je odvjetnički ured koji zastupa Škalameru i zatražilo da odmah za poslijepodne osiguraju dolazak svojih pet svjedoka na Sud. Sedam svjedoka, pet obrane te Dobrivoje Arsić i njegova supruga, trebali bi biti ispitani do kraja dana.

Škalameri je istražni zatvor od 30 dana određen upravo zbog mogućeg utjecaja na svjedoke, pa kad svi budu ispitani, više neće biti valjana razloga za zadržavanje iza rešetaka. Ne bude li novog preokreta, osumnjičeni spasilac mogao bi već večeras ili sutra biti pušten da se brani sa slobode.

Armada je pozvala sve članove, simpatizere, navijače Rijeke, građane Rijeke i, kako su naveli, ljude dobre volje na mirno okupljanje 28. kolovoza 2019. u 19:30 ispred istražnog zatvora u Rijeci u znak podrške njihovu članu Matku Škalameri. Za prosvjed možda neće biti razloga.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene