Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Regata za novinare

Ekipa Provjerenog brani boje Nove TV na Fiumankama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ekipa emisije Provjereno Nove TV i ove godine brani boje svoje televizije na jedriličarskoj regati za novinare, koja se održava uoči velike regate u Rijeci - Fiumanke.

Rijeka već danas živi s jedrima pripremajući se za veliku feštu od jedara koja počinje sutra točno u podne. Zbog manjka vjetra start novinarske Fiumanke odgođan je. To vrijeme skiperi su koristili za posljednje pripreme jedrilice.

Pročitajte i ovo Provjereno: Zvonimir Rusjan - 5 izgubili dokumentaciju Na mirovinu je čekao 14 godina, a onda se uključilo Provjereno: "Mislio sam da će ići brže, ali ovako..." Provjereno: Iskaznica za osobe s invaliditetom - 3 Donosi Provjereno Na adresu stigla iskaznica za dijete koja je šokirala roditelje: "Mene je toliko zgrozilo. S kojim pravom?"

'Uzbuđeni smo i uvijek je Nova TV među favoritima i nadamo se da ćemo ispuniti ta očekivanja i biti prvi', kaže novinar Edin Mahmuljin. S puno optimizma naši su kolege krenuli na natjecanje. 'Konkurencija, ha, uvijek je bila dosta jaka, a mi smo uvijek se držali negdje po sredini, ove godine ćemo probati to prestići', poželjela je Edinova kolegica Ema Branica.

No, vjetar nam nije bio naklonjen. I dok su se novinari borili s nedostatkom vjetra, vlasnici starih, tradicionalnih guceva i pasara tek su se pripremali za regatu. U riječku luku cijeli dan pristižu velike bijele ljepotice. Posade se druže, uživaju u sunčanom vremenu i razmjenjuju iskustva pa ako i sutra ne bude vjetra, kažu, nema veze. Više od stotinu jedrilica, krstaša, i drugih plovila sutra će zaploviti Kvarnerskim akvatorijem 11. put za redom i odmjeriti snage s vjetrom ili bez njega.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene