Obavijesti Video Pretražite Navigacija
skupocjeno ljetovanje

Dnevnik Nove TV na našem najskupljem otoku: Pogledajte koliko čak i tamo cijene variraju

Aktualno Galerija Dino Goleš Dino Goleš Foto: Dnevnik Nove TV Otok Hvar - 1 Otok Hvar - 1 Foto: Dnevnik Nove TV Otok Hvar - 2 Otok Hvar - 2 Foto: Dnevnik Nove TV Otok Hvar - 3 Otok Hvar - 3 Foto: Dnevnik Nove TV +0 Cijene na Hvaru Galerija 1/5 >>
S najnižom mirovinom na Hvaru se mogu platiti dva i pol kilograma jastoga, ali svaka roba ima svoga kupca. S obzirom na to da su se o cijenama u Hrvatskoj raspisali i neki strani mediji, reporter Dnevnika Nove TV Dino Goleš otišao je na Hvar provjeriti cjenike.

Hvar je najsunčaniji, ali i najskuplji hrvatski otok.

Šalica kave na glavnom trgu stoji četiri eura. Cijeđeni sok košta sedam i pol eura, baš kao i najskuplji sladoled. Pivo je šest eura, koktela ispod 15 eura nema, a cijena raste i do 35 eura, za koliko je Dnevnik Nove TV pronašao i najskuplje burgere i pizzu.

Jeftinija varijanta pizze je kriška iz pekarnice, koja košta četiri eura. Kralj hvarskog menija je jastog - početna cijena je 120 eura za kilogram.

Pročitajte i ovo Ivan Kunac, otac uhićenog navijača - 2 Ekskluzivno za Dnevnik Nove TV Otac uhićenog navijača priznao da je znao kamo mu sin ide: "Dečku od dvadeset godina teško možete zabraniti"

90 posto smještajnog kapaciteta je puno. Najjeftinije sobe za noć Dnevnik Nove TV pronašao je za 80-ak eura, prosječni apartmani su oko 150, a najluksuzniji je smještaj u jednom hotelu, u kojem je cijena za noćenje 1442 eura, i to na popustu.

Koliko košta prijevoz na otoku i do otoka te koliko je dolazak na Hvar platila ekipa Dnevnika Nove TV, pogledajte u prilogu reportera Dine Goleša.

Reporter se uživo javio u Dnevniku Nove TV iz Jelse, gdje je, kako kaže, sve osjetno jeftinije nego u Hvaru.

"Ovo je obiteljsko mjesto, a turista ne nedostaje", poručio je reporter.

Velika Gospa zaštitnica je Jelse, pa je i dan općine, a očekuje se prigodno slavlje. Sve počinje svečanom sjednicom općinskog vijeća, koje će posjetiti i predsjednik Zoran Milanović.

Pročitajte i ovo Ilustracija u turističkoj sezoni Vožnja za pamćenje! Taksi od Splita do Zračne luke Australke platile sulud iznos, ali to nije sve što ne štima s računom

Grad Hvar i općina Jelsa 15. kolovoza proglasili su sajamskim danom, pa će tako sutra neće sve biti zatvoreno. 

Što će se sve događati na otoku Hvaru, pogledajte u javljanju uživo reportera Dine Goleša.

 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene