Obavijesti Video Pretražite Navigacija
napalo ih više osoba

"Mogli su ubiti mog sina, danas je mogao biti mrtav": Roditelji napadnute braće otkrivaju detalje stravične tučnjave kod Zadra

Aktualno Galerija Gordana Kelečević, majka pretučenog mladića Gordana Kelečević, majka pretučenog mladića Foto: DNEVNIK.hr Darko i Gordana Kelečević, roditelji pretučenog mladića Darko i Gordana Kelečević, roditelji pretučenog mladića Foto: DNEVNIK.hr Pretukli mladića kod Zadra, ilustracija - 1 Pretukli mladića kod Zadra, ilustracija - 1 Foto: DNEVNIK.hr Pretukli mladića kod Zadra, ilustracija - 2 Pretukli mladića kod Zadra, ilustracija - 2 Foto: DNEVNIK.hr +1 Pretukli mladića kod Zadra, ilustracija - 3 Galerija 1/6 >>
Nepoznati napadači pretukli su dvojicu mladića u Turnju kod Zadra. Otac je ustupio snimke pretučenog sina koje bi mogle biti uznemirujuće. Policija, izvještava reporterka Dnevnika Nove TV Sara Tomašković, traga za napadačima.

Denni Kelečević (33) kojeg je u noćnom izlasku brutalno pretuklo nekoliko osoba. teško je ozlijeđen.

Gordana Kelečević, majka pretučenog mladića Pretukli mladića kod Zadra, ilustracija - 3 (Foto: DNEVNIK.hr)

Gordana Kelečević, majka pretučenog mladića Pretukli mladića kod Zadra, ilustracija - 4 (Foto: DNEVNIK.hr)

Sve se dogodilo u Turnju pokraj Zadra. Počelo je verbalnim, a završilo fizičkim napadom, rekao je njihov otac za Dnevnik Nove TV.

"Došla je neka ekipa, veli njih 10-tak, 15-ak je bilo. Na kraju je bilo njih i 20 navodno koji su ih samo sa leđa napali.

Ovog starijeg su udarili stolicom metalnom po glavi i kad je pao na pod tamo su ga cipelarili nogama.

Moj stariji sin je teško povrijeđen ostao ležati u lokvi krvi i ti majmuni koji su to napravili su pobjegli", opisao je Darko Kelečević.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna IZVANREDNA SJEDNICA Predsjedništvo BiH traži reakciju međunarodne zajednice: "Vlast Republike Srpske ugrožava mir u zemlji i regiji"

Denni je zadobio teške tjelesne ozljede i prebačen je u bolnicu. Mlađi brat uspio je pobjeći s lakšim ozljedama.

"Tijekom micanja, takoreći bježanja od njih oni su ga napadali non stop i skinuli mu tenisice, sat su potrgali", dodao je otac. Nisu bili samo pretučeni, već i opljačkani.

Policija utvrđuje okolnosti i traži počinitelje.

Majka Gordana Kelečević moli policiju da ovoga puta obavi svoj posao. "Ne zbog mene samo, nego i zbog druge djece. Moj sin ima troje djeca, što će ta djeca bez svog oca? Mogli su ubiti mog sina, moj je sin danas mogao biti mrtav", rekla je potreseno.

Pročitajte i ovo Ilustracija Sloboda kretanja Japan više nema najjaču putovnicu na svijetu: Doznajte i na kojem je mjestu Hrvatska

Obitelj živi u Švedskoj, a ljeta provode u Turnju. Zahvalni su svima koji su priskočili u pomoć - posebno jednoj Slovenki.

"Puno ti hvala što si bila uz mog Dennija i što si mu govorila da ne spava", zahvalila se majka kroz suze.

"I susjed, mali dečko, mu je zamotao glavu sa svojom majicom. Ja sam vam djeco jako jako zahvalna", poručila im je majka.

Motive i počinitelje ovog napada tek treba otkriti.

 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene