Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Dva požara na splitskom području

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Požar koji je oko 15,20 sati izbio između mjesta Žrnovnica i Kamen, u blizini Transportno trgovačkog terminala Split, pod nadzorom je od oko 17,30 sati, izvjestili su iz splitske Javne vatrogasne postrojbe.

Izgorjelo je oko 4 hektara trave, borove šume i zapuštenih maslinika, a kuće nisu bile ugrožene.

Pročitajte i ovo Ilustracija drama u restoranu Stanko naručio mineralnu, popio tekućinu koja mu je spalila jednjak: ''Meni su usta izgorjela'' Požar u restoranu Mlinski kamen - 4 Uzrok nepoznat VIDEO/FOTO Buktinja progutala restoran u poznatom izletištu, vlasnici shrvani: "Ostali smo bez svega"

U gašenju je sudjelovalo 30-ak vatrogasaca iz Splita, Žrnovnice i Podstrane sa sedam vozila, te jedan protupožarni zrakoplov kanader. U tijeku je sanacija zgarišta.

Oko 16,30 sati manji požar izbio je na posljednjem katu prodajnog centra Koteks, u središtu Splitu, u prostorima gdje je do prije nekoliko godina bio restoran Mak, a sada je prazan i propada.

Vatrogasci su vatru brzo ugasili. Izgorio je napušteni restoranski inventar, ali šteta nije velika, jer je sve ionako bilo oštećeno i zapušteno, doznaje se od splitskih vatrogasaca.

Na prostoru je bilo više otvorenih prozora, a pronađeni su ostaci zapaljenih svijeća, po čemu se da zaključiti kako je ondje netko boravio. 

Uzrok požara se utvrđuje.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene