Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bivši tajnik za demografiju

Dva mjeseca nakon ostavke Marin Strmota pojavio se u javnosti i odgovorio je li još uvijek član HDZ-a

Marin Strmota, bivši državni tajnik u Ministarstvu demografije (Foto: Dnevnik.hr)
Marin Strmota, bivši državni tajnik u Ministarstvu demografije (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Marin Strmota i Nada Murganić (Foto: Dnevnik.hr) Marin Strmota i Nada Murganić (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 Marin Strmota, bivši državni tajnik u Ministarstvu demografije (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/2 >>
Dva mjeseca od iznenadnog podnošenja ostavke na mjesto državnog tajnika u Ministarstvu demografije, Marin Strmota se pojavio u javnosti na tribini o radu nedjeljom na katoličkom sveučilištu.

Novinaru Dnevnika Nove TV rekao kako i dalje ostaje pri svome stavu da demografski problem neće riješiti izrada još jedne u nizu strategija. Bez obzira što se njegov nasljednik još nije našao, on kaže da nitko nije nezamjenjiv. Odgovorio je i na pitanje je li još uvijek član HDZ-a.

Pročitajte i ovo Gordan Jandroković Za Dnevnik Nove TV Gordan Jandroković: "Birači su pokazali da žele HDZ kao branu radikalnoj ljevici" Andrej Plenković Vodi listu Plenković predstavio listu za europske izbore pa se obrušio na SDP: "Oni su gubitnici, ja im jamčim da do 76 neće doći"

"Koliko ja znam jesam, mene nitko nije izbacio iz stranke. Vidim da se neke stvari pokušavaju raditi, strategija, ok ako mi mislimo da je ispravan smjer u državi u kojoj svake godine odlazi 30-40 tisuća ljudi, izumire 20 tisuća godišnje, mislimo da treba još 12-14 mjeseci provesti radeći neki dokument - ok, to je pravo izvršne vlasti", kaže Strmota.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene