Dva mjeseca od iznenadnog podnošenja ostavke na mjesto državnog tajnika u Ministarstvu demografije, Marin Strmota se pojavio u javnosti na tribini o radu nedjeljom na katoličkom sveučilištu.

Galerija


Novinaru Dnevnika Nove TV rekao kako i dalje ostaje pri svome stavu da demografski problem neće riješiti izrada još jedne u nizu strategija. Bez obzira što se njegov nasljednik još nije našao, on kaže da nitko nije nezamjenjiv. Odgovorio je i na pitanje je li još uvijek član HDZ-a.

Vezani članci Prijevozno sredstvo DVD-a Podgorač odvesti će djecu u školu (Foto: Dnevnik.hr) Neobični "vatreni taksisti": Male Slavonce Ivanu, Gabrijela i Marka svakog dana u vrtić voze - vatrogasci Demograf Marin Strmota (Foto: Dnevnik.hr) Strmota: "Premijer mora zagristi. On je taj koji mora ustajati i lijegati s mišlju kako riješiti ovaj problem"

"Koliko ja znam jesam, mene nitko nije izbacio iz stranke. Vidim da se neke stvari pokušavaju raditi, strategija, ok ako mi mislimo da je ispravan smjer u državi u kojoj svake godine odlazi 30-40 tisuća ljudi, izumire 20 tisuća godišnje, mislimo da treba još 12-14 mjeseci provesti radeći neki dokument - ok, to je pravo izvršne vlasti", kaže Strmota.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr