Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gradovi prijatelji

Dubrovnik se predstavio u američkom gradu Montereyu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prezentacijom 'Welcome to Croatia - welcome to Dubrovnik' te službenim prijemom završio je službeni posjet izaslanstva Grada Dubrovnika koje je vodio gradonačelnik Andro Vlahušić u američkom gradu Montereyu, priopćeno je iz Grada Dubrovnika.

Tom prigodom predstavljena je turistička ponuda grada Dubrovnika te planovi za daljnji razvoj i grada i njegove okolice koji teže postati odredište cjelogodišnjeg turizm,a što je uspješnom politikom i investicijama uspjelo gradu Monetereyu.
Gradovi prijatelji Dubrovnik i Monterey surađuju od 2005.godine, a povelju o prijateljstvu potpisali su 2007. godine u Dubrovniku.

Tom prigodom gradonačelnici dvaju gradova Andro Vlahušić i Chuck Della Sala otkrili su spomen ploču uz zasađeni čempres, zaštitni znak Montereya.

Gradonačelnik Dubrovnika Andro Vlahušić rekao je kako je iznimno zadovoljan posjetom jer dolazi u trenutku kad su pred Dubrovnikom velike odluke o njegovoj budućnosti i razvoju, o čemu iskustvo Montereya može biti od izuzetne koristi, navodi se u priopćenju. (Hina)

Pročitajte i ovo Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi policija objavila detalje Dvojica maloljetnika koja su pretukla trećeg u Lapadu završila u pritvoru Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi Video se brzo proširio Dubrovačka policija reagirala nakon snimke brutalne tučnjave: Uhićena dvojica maloljetnika

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene