Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Postignut dogovor

Dubrovačkoj Općoj bolnici otpisat će se 1,94 milijuna duga za vodu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dubrovački će 'Vodovod' otpisati Općoj bolnici 1,94 milijuna kuna duga za potrošnju vode do kraja ove godine.

Dogovor je postignut na današnjem sastanku župana Nikole Dobroslavića i ravnatelja bolnice Branka Bazdana s gradonačelnikom Androm Vlahušićem i predstavnicima 'Vodovoda'. Sastank je uslijedio zbog teškoća u radu bolnice pošto je ovaj tjedan 'Vodovod' ovrhom od bolnice naplatio 3,5 milijuna kuna duga koji je nastao do rujna 2009. godine.

Pročitajte i ovo Taksi u Dubrovniku - 1 Problem velikih gužvi Dubrovnik kreće u obračun s prometnim kaosom: Novim rješenjem nisu svi zadovoljni Ilustracija žene koja je otkupila bezvrijednu narukvicu Policija traga za muškarcem Je li moguće da netko na ovo nasjedne? Pogledajte što je učinila lakovjerna žena

>> Blokiran račun dubrovačkoj bolnici, ne zna do kad će moći primati pacijente

Ravnatelj bolnice Branko Bazdan kazao je kako je 'Vodovod' naštetio normalnu funkcioniranju bolnice, a predsjednik nadzornog odbora 'Vodovoda' Pero Vićan kazao je kako je riječ o 'nespretnosti'. Dogovoreno kako će 'Vodovod', koji ne može vratiti novac uzet s računa za podmirenje duga, bolnici otpisati dug od 1,94 milijuna kuna za potrošnju vode do kraja ove godine. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene