Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dug od 95 milijuna kuna

Blokiran račun dubrovačkoj bolnici, ne zna do kad će moći primati pacijente

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dubrovačka bolnica još uvijek prima pacijente, ali nije izvjesno do kada će to biti moguće.

Blokirani račun opće bolnice Dubrovnik otežava joj rad, a do blokade je došlo kada je gradski vodovod naplatio svoja potraživanja u iznosu od tri i pol milijuna kuna. Ravnatelj bolnice, Branko Bazdan, kazao je kako bolnica još prima pacijente, te da će nakon sutrašnjeg sastanka sa šefovima odjela znati hoće li to moći činiti dok se situacija ne riješi.

Pročitajte i ovo Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi policija objavila detalje Dvojica maloljetnika koja su pretukla trećeg u Lapadu završila u pritvoru Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi Video se brzo proširio Dubrovačka policija reagirala nakon snimke brutalne tučnjave: Uhićena dvojica maloljetnika

Bolnica u Dubrovniku i prije naplate vodovoda bila je u minusu, a sada njezin dug iznosi oko 95 milijuna kuna. Veći dio tog dugovanja nastao je prije rujna 2009., odnosno kada je njezin ravnatelj bio sadašnji gradonačelnik Dubrovnika Andro Vlahušić. On tvrdi kako bolnica mora i dalje raditi normalno, jer lijekova ima u dovoljnim količinama.

Hoće li se u dubrovačku bolnicu primati samo hitni slučajevi bit će poznato sutra, nakon sastanka ravnatelja sa svim šefovima odjela.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene