Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obišao gradilište

Državni tajnik Tomislav Mihotić siguran da će most Čiovo biti gotov do sezone

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Državni tajnik Tomislav Mihotić rekao da je siguran kako će most Čiovo biti gotov do sezone

Povodom proslave Dana Trogira, državni tajnik Tomislav Mihotić iz Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture obišao je gradilište mosta Čiovo.

Pročitajte i ovo Skela dan nakon Pukom srećom nitko nije ozlijeđen, iz sindikata upozoravaju: "Sve ih manje drži do pravila struke i zaštite na radu" U padu lifta na gradilištu poginulo petero ljudi - 1 još se ne zna uzrok Tragedija na gradilištu: Montažni lift pao s 20 metara, poginulo petero ljudi

Rekao da je siguran kako će most biti gotov do sezone. Tvrdi, novi izvođači, Poduzeće za ceste Split i Štrabag ozbiljno su prionuli problemu preuzimanja gradilišta i opreme od bivšeg izvođača - Vijadukta uništenog financijskim problemima.

Gradonačelnik Trogira je izrazio zadovoljstvo i nadu da će radovi zaista ići predviđenim tijekom.

''Stvoreni su svi uvjeti da do iduće sezone da most bude gotov. Izvođač je uveden u posao, organizira se gradilište. Jutros smo došli ovdje radi operativnog sastanka. Sigurni smo da će iduću sezonu taj most biti u funkciji'', rekao je državni tajnik.

''Naravno da postoji skeptičnost, ali napokon je uveden novi izvođač i uvjereni smo da će se radovi dovršiti do sljedeće sezone'', rekao je gradonačelnik Trogira Ante Builić.
 

 

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene