Državni tajnik Tomislav Mihotić rekao da je siguran kako će most Čiovo biti gotov do sezone

Galerija


Povodom proslave Dana Trogira, državni tajnik Tomislav Mihotić iz Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture obišao je gradilište mosta Čiovo.

Vezani članci Urušavanje zgrade Na gradilištu popustila oplata, radnici su mogli samo gledati kako se sve ruši pod njima Slika nije dostupna Ministarstvo: 'Hrvatska ne postaje najveće gradilište'

Rekao da je siguran kako će most biti gotov do sezone. Tvrdi, novi izvođači, Poduzeće za ceste Split i Štrabag ozbiljno su prionuli problemu preuzimanja gradilišta i opreme od bivšeg izvođača - Vijadukta uništenog financijskim problemima.

Gradonačelnik Trogira je izrazio zadovoljstvo i nadu da će radovi zaista ići predviđenim tijekom.

''Stvoreni su svi uvjeti da do iduće sezone da most bude gotov. Izvođač je uveden u posao, organizira se gradilište. Jutros smo došli ovdje radi operativnog sastanka. Sigurni smo da će iduću sezonu taj most biti u funkciji'', rekao je državni tajnik.

''Naravno da postoji skeptičnost, ali napokon je uveden novi izvođač i uvjereni smo da će se radovi dovršiti do sljedeće sezone'', rekao je gradonačelnik Trogira Ante Builić.
 

 

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr