Obavijesti Video Pretražite Navigacija
''To je opasno!''

Revizija od Čačića tražila objašnjenje za troškove županije, on poručio: ''Ma možete si misliti! Oni to ne smiju tražiti''

Nakon što je državna revizija pročešljala financijske izvještaje Varaždinske županije, nije zadovoljna podacima koje je dobila kada je riječ o trošenju novca na ugostiteljske usluge i službena putovanja.

Državna revizija pročešljanja je financijske izvještaje Varaždinske županije. Nezadovoljni su podacima o trošenju novca na službena putovanja i ugostiteljske usluge. Na to je Županija ukupno potrošila više od pola milijuna kuna.

Pročitajte i ovo Radimir Čačić Reakcije oporbe Čačić zabezeknut cijenom gaude: "Znam da politika od građana često radi budale, ali ne treba ni s tim pretjerivati" Državna revizija o zdravstvu - 3 Puno toga ne valja Štivo za Vilija Beroša: Državna revizija otkrila niz problema u zdravstvu

Objašnjenja su tražili od župana Radimira Čačića koji tvrdi da nije ni dužan podnositi tako detaljno izvješće nikomu osim Županijskoj skupštini. ''Oni to ne smiju tražiti! To je opasno! Tražiti od župana da on upisuje u putni nalog ime i prezime osobe s kojom se sastaje u Vladi ili pojedinim ministarstvima i da piše u izvještaj, ma možete si mislit! To revizija ne smije tražiti'', poručio je Čačić.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene