Država rasprodaje dio voznog parka koji su rashodovali ministarstva, agencije i tvrtke, a javna dražba bit će održana u subotu, 30. lipnja u Zagrebu.

Galerija Javna dražba državnih vozila (Foto: TRCZ) Vozila Hrvatske pošte (Foto: TRCZ) +0 Javna dražba državnih vozila (Foto: TRCZ)

Tvrtka TRCZ organizira javnu licitaciju za 192 vozila koja su do sada koristila državna tijela i javne tvrtke, a među ostalim, bit će ponuđena vozila MUP-a, Hrvatskih šuma, Hrvatske pošte, ministarstava poljoprivrede i hrvatskih branitelja, HAC-a…

Vezani članci Slika nije dostupna Želite se voziti u automobilu u kojem i ministar? Evo prilike Slika nije dostupna DRŽAVNA IMOVINA NA DRAŽBI Terenac rekorder po ponuđenom iznosu

Neka vozila prodaju se po početnoj cijeni već od 400 i 600 kuna. Doduše, nije navedeno jesu li u voznom stanju.

Na popisu državnih vozila za koja će se moći licitirati nalaze se APN-ci Pošte, a početna cijena za 10 komada je 3000 kuna. Prodaju se i dostavna vozila Pošte, kamioni i radni strojevi HAC-a, no ima tu i limuzina u kojima se možda vozio i koji ministar. Najskuplji automobili koji se prodaju jesu četiri Audija A6 iz 2009. godine po početnoj cijeni od 50.000 kuna. U ponudi je i gliser Chrysler s prikolicom s početnom cijenom od 8000 kuna, koji će možda dobro doći nekome za ljetnu sezonu.

Javna dražba bit će održana 30. lipnja u prostoru Narodnog sveučilišta Sesvete s početkom u 9 sati. Sva vozila, navode u TRCZ-u, mogu se pregledati 28. i 29. lipnja od 10:00 do 14:00 sati na lokaciji Sesvete, Slatinska 7, skladište TRCZ automobila. 

Popis i fotografije vozila ponuđenih na dražbi mogu se vidjeti na internetskoj stranici www.trcz.hr.

Svi zainteresirani da bi sudjelovali u dražbi moraju uplatiti 10 % vrijednosti početne cijene određenog vozila za koje se natječu. Tijekom dražbe iznosi se podižu prema pojedinačnim mogućnostima, dok je najmanji mogući iznos za podizanje iznosa 200 kuna.
 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju