Obavijesti Video Pretražite Navigacija
viđeno - kupljeno

Država prodaje 24 vozila: U ponudi auti, kamioni i gliseri...

Država prodaje vozila
Država prodaje vozila Foto: Ministarstvo prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine
Ministarstvo prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine objavilo je na službenim stranicama Javni poziv za podnošenje ponuda za kupnju pokretnina. U ponudi su 24 vozila, od auta do glisera.

Među vozilima koje prodaje ministarstvo nalaze se Mercedesi, Volkswageni, Mazde. U ponudi je i kamion, ali i dvije motorne brodice.

"Vozila se mogu pogledati 21. veljače 2024. godine u vremenu od 10:00 do 12:00 u prostoru garaže Ministarstva prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine u Zagrebu, Novska ulica bb, vozila pod rednim brojem 20. i 21. mogu se pogledati 21. veljače 2024. godine u vremenu od 10:30 do 11:00 na graničnom prijelazu Tovarnik, dok se plovila pod rednim brojem 22. i 23. mogu pogledati 22. veljače 2024. godine u vremenu od 10:30 do 11:30 u Biogradu na Moru, na adresi Bukovačka 17", objavilo je Ministarstvo.

Pročitajte i ovo Ilustracija Proglašen krivim Kaos na prometnoj cesti: Vozio u suprotnom smjeru pa skrivio nesreću s 2,42 promila u krvi

Javno otvaranje ponuda bit će u prostoru garaže Ministarstva prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine, Zagreb, Novska ulica bb, 7. ožujka 2024. godine u 11 sati, a na javnom otvaranju ponuda mogu biti prisutni ponuditelji ili osobe koje oni ovlaste za to te javnost. Sva vozila se prodaju u zatečenom stanju viđeno – kupljeno, što isključuje mogućnost naknadnog ulaganja prigovora po bilo kojoj osnovi.

Vozila su prethodno registrirana u RH, na području Europske unije i izvan područja EU-a.

Detalje Javnog poziva pogledajte OVDJE

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene