Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Upao u tor

Drugi put u dva dana medvjed u Jasenku poubijao ovce

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U selu Jasenak nedaleko Ogulina medvjed već drugi put u dva dana poklao ovce.

Noćas su stradale ovce obitelji Gvero. Ubijeno je njih 11, a isto  toliko je ozlijeđeno, pa su ih veterinari eutanazirali. Ovce su bile u toru koji se nalazio nekoliko metara od obiteljske kuće.

Pročitajte i ovo Ilustracija Šetala se s muškarcem Strava na planini: Ženu pronašli mrtvu nakon što ju je progonio medvjed Snimka medvjedića u brlogu iznad Bakarca - 1 U blizini Bakarca VIDEO Mala šetnja pretvorila se u pravu dramu: Snimao dva mladunca, a onda mu je medvjedica pokazala gdje mu je mjesto

'Čula sam kako pas laje, i znala da nešto ne valja. Suprug je oko 3 sata ujutro izašao iz kuće, i vidio poklane ovce. Medvjed je već bio pobjegao', ispričala je Gvero Luka.

Pretpostavlja da su se dva napada u dva dana dogodila zato što obližnji susjed u blizini ima velike količine zobi, koja je privukla medvjede. 'Susjed mi je ispričao da je vidio medvjedicu s dvoje mladunčadi', dodala je.

>> Nezapamćen slučaj kod Ogulina: Medvjed poklao 100 ovaca

Podsjetimo, u subotu je medvjed poklao čak 100 ovaca obitelji Kosanović, također iz sela Jasenak. Prvo su pretpostavljali da se radilo o vukovima, no vještaci su zaključili da je medvjed preskočio ogradu i ušao u tor.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene