Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mještani Jasenka u šoku

Nezapamćen slučaj kod Ogulina: Medvjed poklao 100 ovaca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nezapamćeni događaj zbio se noćas u selu Jasenak nedaleko Ogulina.

Obitelj Kosanović neugodno se iznenadila kada je jutros u toru pronašla čak 60 mrtvih ovaca. 'Prvo smo mislili da ih je poklao vuk, ali veterinar je rekao da se radi o medvjedu. Preskočio je ogradu i ušao u tor', ispričala je Anđelka Kosanović čija se kuća nalazio odmah do šume.

Pročitajte i ovo Ilustracija Šetala se s muškarcem Strava na planini: Ženu pronašli mrtvu nakon što ju je progonio medvjed Snimka medvjedića u brlogu iznad Bakarca - 1 U blizini Bakarca VIDEO Mala šetnja pretvorila se u pravu dramu: Snimao dva mladunca, a onda mu je medvjedica pokazala gdje mu je mjesto

Kaže kako nije čula ništa neobično tijekom noći, samo pse koji su lajali kao i obično. Od medvjeđe šape i zubiju odmah je stradalo 60 ovaca, a njih 40 koje su ranjene, na veterinarsko inzistiranje danas su uspavane. tako se broj stradalih ovaca penje na sto.

'NIšta slično nikada nam se nije dogodilo. Pretpostavljam da je materijalna šteta preko 120 000 kuna. Ostalo nam je još 60 ovaca, i njih ćemo sutra cijepiti', dodala je Anđelka Kosanović.

 Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene