Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dramatična snimka potresa

Sekunde do katastrofe: Pogledajte kako je auto za dlaku izbjegao rušenje gromada sa zgrade

Nakon strašnog potresa u nedjelju ujutro i još više desetaka koji su uslijedili Zagreb i okolica zbrajaju štetu.

Zagreb još zbraja štetu jučerašnjeg potresa. Trešnja jačine 5,5 po Richteru mnoge je probudila i izbacila iz kuća, a neki su bez njih i ostali.

Pročitajte i ovo Na parkiralištu Doma zdravlja u Šestinama automobil naletio na pješakinju Jeste li što vidjeli? Policija moli svjedoke za pomoć: Automobil naletio na pješakinju u Šestinama Snažan potres prije četiri godine pogodio Zagreb - 1 Spora obnova FOTOGALERIJA Četiri godine od zagrebačkog potresa: Plenković promijenio četiri ministra, a obnova je predmet interesa europskog tužitelja

Dramatična snimka nadzorne kamere u centru grada, u Ulici kralja Držislava pokazuje kako se urušila fasada sa zgrade. Pukom srećom nitko nije stradao. Samo dvije sekunde prije nego što je gromada otpala sa zgrade cestom je prošao automobil.

Zagrepčani štetu mogu prijaviti na besplatne brojeve telefona, ali i putem aplikacije.

Nakon jakog potresa u nedjelju ujutro Zagreb je treslo tijekom nedjelje i noći na ponedjeljak još više desetaka puta. Građani javljaju da se jače osjetio onaj u 3 ujutro, a jače podrhtavanje zabilježeno je u ponedjeljak u 11:12.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene