Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drama u Karlovcu

FOTO Umirovljenici nasilno i u lisicama deložirani iz stana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Deložacija dvoje umirovljenika iz stana u Karlovcu krenula je ružnim tijekom.

Unatoč nastojanju policije i sudske ovršiteljice da umirovljenim supružnicima pojasne razloge i sudsko rješenje, na kraju ih je iz stana mogla ukloniti samo uporaba prisile.

Pročitajte i ovo Potres kod Petrinje tlo ne miruje Potres kod Petrinje: "Grmljavina" Stari vojnici - 3 Problem dezerterstva Ukrajina ima jednu od najstarijih vojski u modernoj povijesti: Stariji stali na prvu crtu kako bi zaštitili svoje sinove

"Zovite novinare i Hitnu, molim vas! Čujete me? Molim vas k’o Boga, zovite Hitnu, srce će mi stati", vapila je Mirka Margeta Ozimec u hodniku zgrade u ulici Petra Krešimira IV, a prenosi KAportal.

Policija je iz stana na 8. katu zgrade, u spomenutoj ulici, u četvrtak u 9 sati ujutro započela deložaciju dvoje umirovljenika, kako bi u stan mogao novi vlasnik.

Deložacija u Splitu nije održana: Vlasnici zgrade zatražili prekid ovrhe do isplate

Mirka Ozimec preklinjala je policiju da ne budu grubi i plakala. Njezin suprug je tijekom deložiranja i ozlijeđen. "Nemojte mi stiskati ruke! Što radite to? Zovite mi Hitnu! Imam problema s tlakom… Nemojte mi Ivicu dirati? Tko je lupio mog Ivicu? Zašto ga lupate nogom? On ima bolesno srce! Nemojte mi ruke dirati’! Skinite mi ovo s ruku, lijepo vas molim", molila je i preklinjala pred novinarima, koji su sve promatrali.

Policija je prvo iznijela Mirku te je prenijela u policijski kombi, a zatim su se vratili i po njezinog supruga, koji je u dizalo ušao okrvavljene glave i s lisicama na rukama.

Djelatnici Hitne pomoći, koji su stigli na mjesto događaja, pomoć su Ozmecima mogli pružiti tek u policijskoj postaji.

Do deložacije je došlo, prema pričanju Mirke Ozimec, zbog novca kojeg su pozajmili od muškarca iz Zagreba te s njim umjesto hipoteke na stan, potpisali kupoprodajni ugovor. Njihov sin, tvrde, pozajmicu je vratio, no stan nisu dobili natrag.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene