Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Dr. Čavar: 'Spasite život Glavašu'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednica nevladine udruge Hrvatski pokret za život i obitelj dr. Ružica Čavar uputila je javni apel Apel zastupnicima Hrvatskoga sabora, koji bi danas, kako se očekuje iako nije službeno potvrđeno, trebali glasovati o zaključcima saborskoga Mandatno-imunitetnog povjerenstva, vezanim za skidanje zastupničkog imuniteta Branimiru Glavašu.

Dr. Čavar u apelu navodi kako Branimir Glavaš, general
Hrvatske vojske i zastupnik u Hrvatskome saboru, ne traži ništa drugo, nego da se brani sa slobode od optužbi, za koje smatra da su montirane i da nije kriv.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Glavaš ponovno štrajka glađu, već 11. dan Slika nije dostupna Danas odluka o Glavaševu pritvoru

Također, dodaje u apelu predsjednica Hrvatskog pokreta za život i obitelj, Glavaš 'ne traži ništa drugo, nego da ima ravnopravan tretman kao i optuženici sa strane agresora, koji su za sobom ostavljali klaonice i ruševine u svim hrvatskim gradovima i mjestima koje su okupirali.

Dr. Čavar ističe kako je 'pravo generala Branimira Glavaša - koji je svojom hrabrošću na čelu drugih hrvatskih branitelja obranio mnoge ljude u Osijeku i Slavoniji od srpske agresije, izlažući pri tome svoj život za obranu Domovine - da i sada ponovno dragovoljno izloži svoj život, za obranu ljubavi, pravde, istine i slobode, iako mu, kao majka i liječnica, ne bi savjetovala da to čini!'

Predsjednica nevladine udruge Hrvatski pokret za život i obitelj, dr. Ružica Čavar, saborske zastupnike poziva da odluče o spasu života jednog čovjeka.

Pritvoreni saborski zastupnik Branimir Glavaš sinoć je iz zatvorske bolnice, u pismu izdiktiranom saborskom zastupniku Vladimiru Šišljagiću, naveo kako ostaje do kraja ustrajan u štrajku glađu jer ne želi živjeti u, kako kaže 'kriminalnoj državi'.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene