Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon istrage

DORH odbacio prijavu za silovanje protiv nogometaša Dinama

Iyayi Believe Atiemwen (Foto/Arhiva: Igor Kralj/PIXSELL)
Iyayi Believe Atiemwen (Foto/Arhiva: Igor Kralj/PIXSELL)
Županijsko državno odvjetništvo u Velikoj Gorici odbacilo je kaznenu prijavu za silovanje protiv nogometaša Dinama 23-godišnjeg Iyayija Believe Atiemwena.

Prošlog je mjeseca nogometaš Dinama Iyayi Believe Atiemwen uhićen zbog slučaja djevojke iz Velike Gorice koja se javila nakon javnog istupa Osječanke koja ga je optužila za fizički napad. Prema tvrdnjama djevojke iz Velike Gorice nogometaš ju je silovao.

Pročitajte i ovo Ilustracija ubacili joj "prozirnu kapljicu"? Kruži uznemirujuća snimka o brutalnom silovanju djevojke: "Nađena je u garaži sva krvava, bez gaćica, raščupana..." Krunoslav Katičić potez Domovinskog pokreta HDZ reagirao na kaznenu prijavu protiv Plenkovića: "Nismo se tome nadali..."

Nakon provedene istrage policija je DORH-u podnijela izvješće. U četvrtak je Županijsko državno odvjetništvo u Velikoj Gorici objavilo da je donijelo rješenje o odbacivanju prijave za silovanje.

''Policijska uprava zagrebačka podnijela je posebno izvješće kao dopunu kaznene prijave 24-godišnje hrvatske državljanke protiv osumnjičenika zbog počinjenja kaznenog djela silovanja iz članka 153. stavak 1. u svezi članka 152. stavak 1. Kaznenog zakona na njezinu štetu. Na temelju rezultata izvida koje je provela Policijska uprava zagrebačka nije utvrđeno postojanje osnovane sumnje da je osumnjičenik počinio prijavljeno kazneno djelo zbog čega je doneseno rješenje o odbačaju kaznene prijave''.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene