Čestitka na sinoćnju nogometnu pobjedu Hrvatske na Svjetskom nogometnom prvenstvu stiže i od američkog predsjednika Donalda Trumpa.

Galerija


Na pitanje dopisnika Večernjeg lista Tomislava Krasneca, hoće li nakon što uđe u svoj zrakoplov tvitati drukčije poruke od ovih koje govori na konferenciji za novinare, američki predsjednik Donald Trump je prvo čestitao na plasmanu u finale Svjetskog nogometnog prvenstva, dodajući da će njegove poruke biti iste te da je "on stabilan duh".

Vezani članci Prvo sučeljavanje Donalda Trumpa i Joe Bidena - 3 Trump tužio Twitter, Facebook i Google, smatra da je žrtva cenzure: "Ovo je prekrasan razvoj za slobodu govora" Ivana Trump - 2 Slavna bogatašica opet ljubi 23 godine mlađeg Talijana koji ju je gadno izvrijeđao nakon brzog kraha braka

Trumpovo čestitanje je snimljeno i možete ga pogledati u priloženom videu.

Podsjetimo, Trump je u srijedu navečer od hrvatske predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović dobio hrvatski nogometni dres na kojem piše Trump. Predsjednica mu je dres uručila tijekom summita NATO-a u Bruxellesu, tako da nije bilo šanse da propusti rezultat sinoćnje utakmice.