Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ulazak u finale

Donald Trump čestitao Hrvatskoj na nogometnoj pobjedi

Donald Trump (Foto: AFP)
Donald Trump (Foto: AFP) Afp
Aktualno Galerija +0 Donald Trump (Foto: AFP) Galerija 1/1 >>
Čestitka na sinoćnju nogometnu pobjedu Hrvatske na Svjetskom nogometnom prvenstvu stiže i od američkog predsjednika Donalda Trumpa.

Na pitanje dopisnika Večernjeg lista Tomislava Krasneca, hoće li nakon što uđe u svoj zrakoplov tvitati drukčije poruke od ovih koje govori na konferenciji za novinare, američki predsjednik Donald Trump je prvo čestitao na plasmanu u finale Svjetskog nogometnog prvenstva, dodajući da će njegove poruke biti iste te da je "on stabilan duh".

Pročitajte i ovo Donald Trump On sve negira Počinje suđenje Trumpu zbog plaćanja šutnje pornoglumici: Ključan je jedan svjedok Zabrana pobačaja, ilustracija Uoči izbora Jedna savezna država SAD-a vratila se u 19 stoljeće i oživjela zakon o pobačaju iz 1864.

Trumpovo čestitanje je snimljeno i možete ga pogledati u priloženom videu.

Podsjetimo, Trump je u srijedu navečer od hrvatske predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović dobio hrvatski nogometni dres na kojem piše Trump. Predsjednica mu je dres uručila tijekom summita NATO-a u Bruxellesu, tako da nije bilo šanse da propusti rezultat sinoćnje utakmice.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene