Obavijesti Video Pretražite Navigacija
''Kao da smo na vlasti''

Domovinski pokret kaže da su sve ''otrovne strelice'' uperene prema njima: ''Najradije bi nas poslali na Goli otok ili zapalili poput krnjevala''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Domovinski pokret objavio je na svojoj službenoj stranici tekst u kojem pišu da su u posljednje vrijeme sve ''otrovne strelice'' uperene upravo prema njima.

Domovinski pokret objavio je članak u kojem pišu kako su ''sve kritike, otrovne strelice i 'neovisne' analize'' uperene upravo prema njima. Kažu da se stječe dojam kako je Domovinski pokret na vlasti.

Pročitajte i ovo Josip Dabro Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i ribarstva DP-ovac koji je ponosno objavio prijavu protiv Plenkovića postao je ministar: Tko je Josip Dabro? Vlada RH Nakon burne rasprave VIDEO Sabor izglasao povjerenje Vladi Andreja Plenkovića

''Kao da je vrijeme poklada, kada se krivca za sve traži u 'krnjevalu', samo što je sad ljeto, a 'krnjeval' je Domovinski pokret. Neuku i slučajnu putniku namjerniku bi se, iščitavajući to sve, neosporno učinilo da je Domovinski pokret godinama na vlasti u ovoj napaćenoj zemlji koja je u EU po svemu dobrom 26. ili 27., a po svemu lošem prva ili druga'', kažu iz Domovinskog pokreta. 

Posted by Miroslav Škoro on Sunday, August 9, 2020

 Podsjećaju da Domovinski pokret nikada nije bio na vlasti te da je ''vrlo nategnuto'' za sve ih kriviti jer stranka djeluje svega nekoliko mjeseci.

''Možda je stvarnost ipak malo drugačija od one koju nam serviraju mediji koji ovise o državnom novcu, jer nigdje drugdje novca i nema. Država čeka milostinju od EU birokrata, a onda podobni čekaju milostinju od HR birokrata i pri tome, bespogovorno 'slušaju naredbe s vrha''', pišu.

''Možda će vrijeme pokazati...''

Dodaju da će možda vrijeme pokazati ''da nije kriv Domovinski pokret''.

''Možda su ipak oduvijek na vlasti u Hrvatskoj HDZ ili SDP, zajedno s nekoliko malih stranaka specijaliziranih za ucjene i trgovinu. Možda ipak u Hrvatskoj ne teče med i mlijeko. Možda smo, ruku na srce, ipak iseljeni i demografski potučeni. Možda nam je ipak trenutni dug na razini 100 % BDP-a. Možda je ipak ova Vlada istovjetna prethodnoj, iz koje je čak 11 ministara moralo otići zbog sumnje na korupciju'', stoji u objavi Domovinskog pokreta.

''Jesmo li dopustili pljačku građana?''

Pitaju se ''je li Domovinski pokret prodao Inu i predao upravljačka prava'', kao i Hrvatski Telekom.

''Je li sanirao našim novcem banke, pa ih onda prodao budzašto bjelosvjetskim financijskim lešinarima? Je li Domovinski pokret dopustio pljačku hrvatskih građana kreditima s valutnom klauzulom? Je li uveo 456 parafiskalnih nameta? Je li Domovinski pokret isisao i milijune iz Agrokora i organizirao Borg grupu'', napisali su i podsjetili na još neke afere prošlih Vlada.

''Nije, ali to nije ni važno. Pomirba je sada ipak najvažnija. Najvažnije je što je potpredsjednik hrvatske novoizabrane vlade došao na proslavu Oluje u Knin. Pa gdje bi, za Boga miloga, trebao biti nego u Kninu?! Pa on je potpredsjednik vlade Republike Hrvatske!!!'', poručuju i dodaju da će svi problemi povezani s Domovinskim ratom ''dočekati neku novu Vladu''.

''Najradije bi nas zapalili''

''A trenutni najveći hrvatski problem je činjenica da je Domovinski pokret na korištenje dobio gradski prostor u Zagrebu. Doduše, po uobičajenoj proceduri i po istim pravilima kao i ostale političke stranke i civilne udruge, ali koga to zanima'', kažu.

Domovinski pokret poručuje da je lijep osjećaj ''ujediniti HDZ, SDP, Radničku frontu, Most, manjinske zastupnike i cjelokupnu parlamentarno-medijsko-interesdžijsku bratiju samom činjenicom da postojimo''. ''A oni bi nas, da su neka bivša vremena, najradije sve poslali na Goli otok ili zapalili poput 'krnjevala''', stoji u objavi na službenoj stranici Domovinskog pokreta.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene