Obavijesti Video Pretražite Navigacija
raspodjela dužnosti

Domovinski pokret odlučio: Miroslav Škoro bit će kandidat za potpredsjednika Sabora

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uoči konstituirajuće sjednice 10. saziva Hrvatskog sabora, predstavnici oporbenih stranaka koje su ušle u parlament u ponedjeljak su dogovorili raspodjelu saborskih dužnosti budući da im pripada 14 čelnih mjesta u saborskim radnim tijelima. Domovinski pokret dobio je mjesto potpredsjednika Sabora i predsjednička mjesta u Odboru za obitelj, mlade i sport te u Odboru za lokalnu i područnu samoupravu kao i tri potpredsjednička mjesta u odborima.

"Dopredsjednik Sabora iz Domovinskog pokreta bit će predsjednik Miroslav Škoro", rečeno je na konferenciji za novinare u utorak.

Pročitajte i ovo Predizborni skup Domovinskog pokreta - 1 Skup uoči izbora Domovinski pokret: "Zaustavimo Milanovića, Plenkovića i Pupovca!" Mislav Kolakušić i Mario Radić Borba za svaki glas Sprema se nova suradnja na desnici: "Jako smo blizu dogovora..."

Milan Vrkljan iz Domovinskog pokreta, koji će biti predsjednik njihova zastupničkog kluba, kazao je jučer da im je u raspodjeli dužnosti pripalo mjesto potpredsjednika Sabora i predsjednička mjesta u Odboru za obitelj, mlade i sport te u Odboru za lokalnu i područnu (regionalnu) samoupravu. Usto, dobili su još i tri potpredsjednička mjesta u odborima.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene