Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Proglasite neovisnost

Dok mama kuha ručak, vi pripremite temeljac za samostalni život

PR
PR Foto: PR
Proglasite neovisnost i krenite u avanturu življenja po vlastitim pravilima.

Sjećate li se kad ste kao mali često uzvikivali „ovo je moje“ ili ste se svim snagama trudili napraviti nešto „sami“. Zapravo, glavne rečenice tih prvih godina života bile su: „Ja!“, „Moje!“, „Hoću sam!“

A onda se desilo ono što se zapravo svima događa. Previše opuštanja u zoni ugodnih mirisa mamine kuhinje. Previše besplatnih posudbi tatinog automobila. Prepoznajete li to i kod sebe? Ma sve ok, to je potpuno razumljivo. Ali koliko god uživali u blaženstvu suživota s roditeljima, možda sada poželite osjetiti što znači stvoriti vlastiti život.

Probajte zamisliti osjećaj kada po prvi put raširite vlastita krila i otkrijete da vaši snovi nemaju granica. „Freedom!!“ uzviknite iz sve snage kao što je to jednom davno u poznatom filmu učinio još poznatiji glumac.

Proglasite neovisnost i krenite u avanturu življenja po vlastitim pravilima. Uživajte u ljepoti slobode kretanja po vlastitim kvadratima. Ili u zvuku tihog brundanja motora automobila koji pripada samo vama. Ili u čašćenju prijatelja novcima s vlastitog računa. Odgovorite svojim unutarnjim željama, koje možda nitko drugi ne razumije. Sami nanižite svoja ostvarenja, dok se ponosni roditelji drže po strani.

I ako želja postoji, ali ne znate na koju biste se prvo stranu uputili, skoknite do RBA stranice i kroz par klikova dođite do svoje prilike!

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene