Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poticaj i glazba

Na kontinentu se smrzava, u Šibeniku kupa!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ni vrijeme ni godine ne predstavljaju problem Dalmatincima. Dok je na kontinentu magla i temperature od oko 5 stupnjeva, uz more je i danas bilo ugodnih 20.

I stari i mladi Šibenčani poručuju - dok god ima sunca, može se na plažu. Osim sunca poticaj im je dala i glazba. 'Nije uopće hladno za kupanje', tvrde.

Pročitajte i ovo Policija uhitila osumnjičene Tučnjava u Šibeniku Trojica muškaraca nasmrt pretukla pomorca, jedan bivši profesionalni boksač: Sve je počelo u kafiću... Otac i sin si međusobno zapalili ležajeve uoči Božića Otac i sin se posvađali pa jedan drugome zapalili ležajeve: "Iznio je kutnu garnituru i bacio ju na vatru gdje je već gorio njegov krevet"

'Moramo se malo kondicijski pripremiti protiv gripe. Imunitet jačamo, to je sve zdravo', pojasnio je jedan kupač. Nije loše ni van uz gitaru. Na pitanje do kad se misle kupati, odgovaraju da bar još mjesec dana ili čak do Božića.

>> Kupanje u listopadu: 'U moru smo od 9 ujutro'

Kupači trenutno nisu u većini. Njihova je prednost što im je zima u odnosu na ostale znatno kraća. Ni hladnoće se dokazali su, ne pribojavaju.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene