Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Unatoč virozama

Kupanje u listopadu: 'U moru smo od 9 ujutro'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako je na kontinentu prohladno, i ima i viroza, u Dalmaciji ugodno sunce, ali i more.

Hrabri kupači poručuju kako je temperatura mora još uvijek vrlo ugodna. Ribarske konzultacije pred odlazak na otvoreno more nisu niti potrebne. Kupanje trećeg dana listopada u Dalmaciji vrlo je aktualno. 'Nije hladno, kupam se već od devet ujutro', rekao je Velimir.

Pročitajte i ovo Tuča u Splitu Snijeg na Dinari Jako nevrijeme pogodilo Dalmaciju: Pijavica na Šolti, tuča zabijelila Split Plaža Bačvice - 1 i gradilište i kupalište Morsku idilu uništavaju smrad i radovi: "Bageri će nas opkoliti sa svih strana"

Ostatku obitelji na sjeveru Hrvatske s murterskih plaža odlaze veseli pozdravi. Dalmacija je uistinu u znaku mora i brodova. Održana je i izložba onih koji nisu više u upotrebi, svoje su odslužili služeći svemu i svačemu.

'Brod je poznat po tome što je bio u službi najzloglasnijeg logora u Jugoslaviji. Vozio je Lopar, Bakar, Goli otok... Prevozio je ljude robijaše', rekao je Marko Bašić. Danas plove mnogi moderniji i drugačiji. Vrijeme ih služi, kao i one kojima je žao zaključiti sezonu kupanja u moru.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene