Obavijesti Video Pretražite Navigacija
u iznajmljenom stanu

Uz masažu mu ponudila i seks za isti iznos: Nakon 15 minuta dovela je policajce

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Muškarac je dogovarao masažu za 110 eura, a 30-godišnjakinja mu je, prema presudi, za isti iznos ponudila i spolni odnos.

Žena (30) u oglasu je nudila masažu za 110 eura, a kada ju je nazvao muškarac (40), za istu cijenu ponudila mu je i spolni odnos.

Prema presudi, nakon dogovora otišli su u unajmljeni stan u Zagrebu. Sutkinja je rekla da se žena odala prostituciji, što je 30-godišnjakinja nijekala, tvrdila je da ga je samo masirala.

"Natjerao me na spolni odnos i uzeo natrag svojih 110 eura. Na koji me način natjerao? Ma, doživjela sam šok i više se ne sjećam. Znam da sam izišla iz tog apartmana i odmah pozvala policiju", ispričala je, prenosi Danica.

Pročitajte i ovo Snijeg u Švedskoj - 1 Zatvorene škole i prometnice Ekstremna hladnoća okovala Europu: Poginuli majka i sin, tijela im jedva pronašli

S druge strane, muškarac je rekao da su se dogovorili da će spolni odnos trajati sat vremena, a kako je žena nakon 15 minuta rekla da odlazi, uzeo joj je novac.

"Nakon nekih pet minuta došla je s tri policajca kojima je rekla da sam je udario, što nije istina", dodao je.

Pročitajte i ovo Ilustracija vremenska prognoza "Stiže pravi ugriz zime": DHMZ najavio veliko zahladnjenje, prve značajne promjene već od petka

Rekao je i da je policiji tada sve objasnio i da je njoj rekao da će joj ipak dati 110 eura. Zajedno su otišli u policijsku postaju, gdje doktorica nije pronašla nikakve ozljede.

Sutkinja je ženu osudila na novčanu kaznu od 18 eura te mora platiti i 26 eura troškova postupka. Naložila je i policiji da muškarcu vrati njegovih 110 eura.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene