Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Briga za zaposlenike, zajednicu...

Dodijeljene nagrade za dobre prakse društveno odgovornog poslovanja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dodijeljene su nagrade Hrvatske udruge poslodavaca za primjere dobre prakse društveno odgovornog poslovanja i to malim, srednjim i velikim tvrtkama.

Nagrađene tvrtke iskazale su se u području brige za zaposlenike, zajednicu, okoliš, kao i promicanje društveno odgovornog poslovanja. Iz Hrvatske udruge poslodavaca još su jednom uputili kritiku Vladi i poručili da inzistiraju da Vlada ispuni obećanja.

Pročitajte i ovo Mihael Furjan i Marko Biočina Što očekuje od stranaka Šef HUP-a otkrio najvažniju reformu koja treba Hrvatskoj, ali i najštetniji potez Vlade: "To smatramo neustavnim" Ilustracija HUP-ova prognoza Poslodavci na mukama, traže promjene: Hrvatskoj se do 2030. sprema velika promjena na tržištu rada

"Po pitanju reforme i dalje zaostajemo za drugim članicama nove Europe, a po pitanju ocjene aktualnog stanja i predviđanja za sljedeću, držimo se trojke i umjerenog optimizma", kazala je predsjednica HUP-a Gordana Deranja.

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović kazala je kako u sljedećoj godini očekuje da sve relevantne institucije pokažu spremnost za intenzivnijom provedbom reforma.

"Očekujem da posebnu odgovornost pritom pokažu za povratak iseljenih, stvaranje uvjeta za povećanje broja novorođenih i useljavanje što je prema mojem mišljenju jedino pravo mjerilo uspješnosti naše ekonomske politike", kazala je Predsjednica.

 

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene