Gordana Deranja (Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL)
Gordana Deranja (Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL) Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

Dodijeljene su nagrade Hrvatske udruge poslodavaca za primjere dobre prakse društveno odgovornog poslovanja i to malim, srednjim i velikim tvrtkama.


Nagrađene tvrtke iskazale su se u području brige za zaposlenike, zajednicu, okoliš, kao i promicanje društveno odgovornog poslovanja. Iz Hrvatske udruge poslodavaca još su jednom uputili kritiku Vladi i poručili da inzistiraju da Vlada ispuni obećanja.

Vezani članci Gordana Deranja predsjednica HUP-a (Foto: Dnevnik.hr) Šefica hrvatskih poslodavaca Gordana Deranja: "Kad krenu predizborne kampanje, znamo da onda zamru sve aktivnosti" Gordana Deranja (Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL) Predsjednica HUP-a žestoko po političarima i Vladi: "Vašu neodgovornost skupo plaćamo, ostavite se jeftinog populizma i primite se posla"

"Po pitanju reforme i dalje zaostajemo za drugim članicama nove Europe, a po pitanju ocjene aktualnog stanja i predviđanja za sljedeću, držimo se trojke i umjerenog optimizma", kazala je predsjednica HUP-a Gordana Deranja.

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović kazala je kako u sljedećoj godini očekuje da sve relevantne institucije pokažu spremnost za intenzivnijom provedbom reforma.

"Očekujem da posebnu odgovornost pritom pokažu za povratak iseljenih, stvaranje uvjeta za povećanje broja novorođenih i useljavanje što je prema mojem mišljenju jedino pravo mjerilo uspješnosti naše ekonomske politike", kazala je Predsjednica.

 

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr